Chorche Odesláno 6. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Ty bílý jsou dost divoký, ale rozhodně jsou raritní Mně se po prvních Fortiskách tak stýskalo, že jsem si musel pořídit tyhle a jsou super, nadšení pořád neopadlo.Jen ty řemeny....
Chorche Odesláno 10. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2012 Napadá mě také jen Nest, ale cena bude tak 7tis ne-li víc:-( Já už koupil na originál tahu své, a udělal jsem dobře neb kůže se dá sehnat za daleko lepší peníz:-) Dneska jsem byl u Dušáka a chtějí za něj 3.730Kč. Uvidím ještě, co Nest a Altman.
Chorche Odesláno 14. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Tak 3.730,-Dušák i Altman berou od Nestu, takže stojí všude stejně.
semi001 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Tak 3.730,- Dušák i Altman berou od Nestu, takže stojí všude stejně. To si myslím, že je super cena. Tady se s ním v prodeji asi jen tak nesetkáš:-)
Chorche Odesláno 15. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2012 To si myslím, že je super cena. Tady se s ním v prodeji asi jen tak nesetkáš:-) To je fakt, poslední, co se tady objevil, jsem prodal já Kdo to mohl tušit...
Moty Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 Az ted jsem si toho vsimnul, hezky napsany a diky za pochvalu, bylo to oboustranne:)
Chorche Odesláno 21. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2012 (upraveno) Az ted jsem si toho vsimnul, hezky napsany a diky za pochvalu, bylo to oboustranne:) Díky, Honzo. Mimochodem, ty tvoje chrona mi od té doby nedají spát Ještě k tahu: dnes jsem vyrazil k Dušákovi s tím, že si ho tedy objednám. Pro jistotu jsem se ještě rozhodl vyzkoušet Professional Pilot, které tam na tahu mají, abych se ujistil. A ještě, že jsem to udělal. Když jsem měl na tahu předchozí Fliegery, tak jsem jistou vůli koncových článků tahu neřešil, už měl něco za sebou. Ale, že přesně nedoléhá ani nový tah, to jsem celkem zíral. Takže jsem si za prachy na tah koupil v Arkádách bundu, Fortisky dal na NATO strap za 2 kila, který mi dnes přišel, a je po problému Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. února 2012 uživatelem Chorche
libor2002 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 to Chorche: co se stalo, ze jdou fortasy po mesici do sveta? Bude te to mrzet
Chorche Odesláno 4. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Šlo o pominutí mysli způsobené touhou po něčem lehce sportovnějším. Zalíbily se mi Longines v prodejní sekci. Ale nakonec jsem se (bohužel k opětovnému zklamání fermuella, který mi píše vždy, když něco sháním, což si velmi cením a tato situace mne z mé strany velmi mrzí) rozhodl, že zůstanou doma právě proto, že mi došlo, že bych brzy litoval.Tak jsem je dneska hodil zase na nato strap, od rána na ně koukám a říkám si, že jsem se rozhodl dobře.
Návštěvník Ondra Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Nechci malovat čerta na zeď, ale jestli jsi měl chuť zkusit něco nového, tak stejně přijde recidíva Upraveno 4. března 2012 uživatelem Ondra
Chorche Odesláno 4. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Ta přichází prakticky pořád, ale vždycky se pak vrátím k Fortisu
Chorche Odesláno 8. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 Už je nemám, ale našel jsem ještě dvě celkem hezké fotky, tak na rozloučenou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se