maelstrom Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Nazdar kolegovia, takže po rokoch som si kúpil nové budíky (Breitling Montbrillant) a zistil som, že k nim potrebujem urýchlene niečo robustnejšie, vodotesnejšie a hlavne lacnejšie, aby som "to" mohol nosiť tam, kde sa neodvažujem s Montbrillantami. takže do prírody, krčmy a vôbec- na casual nosenie. Som dosť vysadený na pilotky a vždy som túžil mať IWC Pilot chronografy.Len dať 5k EUR za vytunenú ETU 7750 skrátka moje rácio nedokáže prekusnúť. Takže som brázdil po hodinkových fórach a stránkach nemeckých klasických flieger hodinárov, až som sa po dlhom zvažovaní rozhodol pre Damasko D56. Kritériá boli: swiss chronoklasický flieger designcena okolo 1200Evelkosť max 42mm Vyhralo Damasko, horúci kandidát bol podobný SINN, ale nakoniec ma presvedčila "hausarbeit" rodinnej firmy. tak som začal komunikovať s pani Nadjou Damasko, ktorá bola veľmi milá a rýchla, čo odporovalo častým varovaniam na fóre, že Damasko majú pomalú komunikáciu. MOja skúsenosť bola výborná, čo potvrdzuje aj nasledovný fakt:CHcel som na hodinkách zmenené farby ručičiek na subdialoch z bielej na červenú (inšpirované IWC) a Damasko mi vyhoveli - bez príplatku a zdržania. Tak ich mám doma dva týždne, zatiaľ robia 2sec do mínusu za deň čo je fajn ale hlavne - sú to úžasne robustné a precízne spravené "working horse" hodinky.
svijanskymaz Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Uprimne?Brejtle otrieskavaj po senkoch a tuto ficuru si nechaj do kostola.... Su fakt paradne.Gratulacia a palec hore....
maelstrom Odesláno 5. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2012 tož ďakujem, v pondelok si ich beriem na predstavenstvo na rokovanie, tak uvidíme, ako ich zoberú tam predsalen, typické oblekovky to nie sú Uprimne?Brejtle otrieskavaj po senkoch a tuto ficuru si nechaj do kostola.... Su fakt paradne.Gratulacia a palec hore....
arnie2000 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Odesláno 5. února 2012 Paraaadne hodinky,ticho zavidim a gratulujem.
zekon7302 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 nádhera,gratuluji,fakt jsem netušil že jde přímo komunikovat o detailních změnách,to je bomba,já jsem uvažoval o DC66Si,kvůli technickým inovacím,ale těžko se mi poliká ta luneta,mám radší jednodušší dizajn,myslíš že by bylo možné u Damaska domluvit i záměnu pouzdra dle mých požadavků?
maelstrom Odesláno 6. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2012 ďakujem ešte raz všetkým za pozitívny feedback. neviem, do akej miery sú ochotní kustomizovať hodinky, ako vravím - farba nebola žiaden problém. v mejli mi písala pani Damasko, že "táto zmena" je zadarmo. Z toho by som asi predpokladal, že sa dajú robiť aj väčšie zmeny za príplatok. V každom prípade ´treba sa opýtať. Damasko robí relatívne málo hodiniek za rok a je to fakt viac "manufaktúra", v porovnaní s veľkými firmami. Preto si myslím, že si ten čas na sonderwünsche skorej nájdu...
Tommy_PP Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Tá červená im fakt pristane, hodinky potom pôsobia ako celok živšie a mladšie.
Domingo Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 U mě první hodinky Damasko, které se mi libí.
Marfael Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Taky bych do hospody vzal radši B. než tyhle krasavice!!!Velice pěkné hodinky!
gougy Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Skvělé hodinky a ručky na přání vypadají bezvadně Jak často se dostanou na zápěstí ve srovnání s konkurencí?
skalis Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Brajtle prodej , tohle je pecka, gratuluju!
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Krásný hodinky,docela Ti je závidím.Strýc má letecký IWC,ale tyto se mi líbí víc,krásný ciferník a to pouzdro,to nemá chybu.Na živo musí vypadat ještě hezčí,než na fotu.Gratuluji k takové koupi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se