Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice mishův názor na ceny je podloženější než můj, ale! Já mám troje, jestli mě paměť neklame každé jsem kupoval okolo 1000-1500kč. A žádnej NOS. Do vitríny a na mazlení ok, na nošení by chtěli poopravit, prostě repasovat.

Když ji miluješ není co řešit:-) Jako všude funguje, že aktuální cenu dělají aktuální kuci (ne zájemci). A když v dobré náladě po doušku čaje s rumem večer sedneš k fóru a vidíš pěknej inzerát od solidního prodávajícího... není prostě co řešit:-))) Já vidím nákup NOS za 1500-2000kč jako reálnej (pokud mám zrovna volný prachy). Za 500kč bych bral i nefunkční (pero, korunka atd.)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem je šel blejsknout a buď mi jedny někdo ukradl nebo nevím, mám dvoje. Nejde mi fotit pořádně se světlem, ale v detailu je to vidět. Jak by řekli někteří členové - NOS stav, pouze mikroškrábance na pouzdru a sklíčku od občasného vyndavání z krabičky a z výlohy:-)

edit: Fórum dnes žije svým vlastním životem. Napřed jsem ztratil editaci, pak se mi fotka nahrála místo do nového do prvního postu.. Že by Anonymous napadli Chmag??

Upraveno uživatelem cody
Odesláno (upraveno)

Já si občas televize - ty obyčejnější kupuji občas na díly, funkční odrbané se dají koupit do 500 korun. Opracdu pěkné jsou zase od tisíce korun výš, ale opravdu se vyplatí sledovat aukro - tam je vidět cena v obraze zájem/nabídka a ta cena pulzuje. Jinak mám taktéž dvoje.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Aha, já psal o televizích v manuálu, ne v automatu. V automatu souhlasím s výše napsaným, cena NOS kusů je 1500-2000 Kč.

Odesláno

Já blbě vidím barvy, máš stejné dva typy jako já??? To je náhoda:-)

Odesláno

Aha, já psal o televizích v manuálu, ne v automatu. V automatu souhlasím s výše napsaným, cena NOS kusů je 1500-2000 Kč.

No já taky nedával pozor... těmhle hodinkám nic jinýho než automat nesluší:-)

Odesláno

Ony se televize dělaly i v manuálu? Co jsem tak hledal na fóru, tak jsem měl za to, že se dělaly jen s kalibry 96 a 97, což jsou oba automaty, jestli se nepletu.

Odesláno

Ano televize /tzv.malé televize/ se dělaly i v manuálu,a to buď kalibr 66 /bez datumu -viz foto/,nebo kalibr 68 s datumem.

Aha, v jiném vláknu jsem zase četl, že ony takzvané televize jsou pouze ty se specifickým tvarem pouzdra. Začínám se v tom ztrácet a to jsem teprve na začátku. :)

Odesláno (upraveno)

Televize se říká celkem asi čtyřem odlišným modelům.

1) Malé televize (kal.68 a kal.66, pouzdro zlacené nebo chrom a různé barvy ciferníku)

2-3) Potom dvě modelové řady automat kal.96, taktéž různě barevné variace:

2)

3)

4) A to nejlepší nakonec - kalibr 97 dvojité datum, taktéž několik barevných variant(bohužel se nikdy nevyráběly sériově, byla vyrobena jen malá prototypová řada)

Obrázky většinou zapůjčeny z Aukra

Edit: úprava velikosti přílohy

Upraveno uživatelem Honza.manta
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Potřeboval bych poradit- jakou cenu podle vás mají tyto televize? Mám možnost je koupit, strojek je funkční (nevím ale kdy naposledy viděl hodináře). A předpokládám, že pouzdro se dé maximálně pochromovat, pokud bych ho chtěl renomovat.

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Zadej si na aukru v prodaných prim automatic a podívej se, za kolik se podobné televize prodaly. To je tržní cena. Jinak za mně v tomhle stavu 250,- až 500,-kč, podle toho, jak moc spěcháš. Za opravdu pěkné určitě přes 1K.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...