VS Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 tak nám pomož, třeba za jakých okolností bychom to z tebe vycucli - žebráním a brečením, že jako prim moc vydělá, se to nezmění - ten harpagon bude chtít vydělávat furt . Neporadím, protože nevím. Tím nechci říct, že je to nemožné. Při nákupu tak "zbytečné" věci, jako jsou hodinky bych za ně dal tak velkou částku, pokud by mě na první pohled něčím oslovily. Prostě kouknu a řeknu si, to je ono. Odpoledne jsem se chvilku bluncal po Ostravě, tak jsem zašel i do Dealu. Koukal jsem na hodinky a v cenách do 30000 bych si určitě vybral, ale domů jsem přišel bez nových hodinek, takže jsem na ty správné ještě nenarazil. Za výlohou jsem taky viděl Primky asi za 17000 a kdybych o nich nevěděl, tak je přehlídnu. Když něco vybírám, tak podvědomě srovnávám a fakt, že jsou vyráběny v několika kusech na nich není vidět a osobní přístup obchodního ředitele při nákupu je nezbytný. V obchodě mezi ostatními hodinkami jsou Primky neprodejné. Hodinky, které se tu vymýšlejí se mi líbí, ale mám je. Původní v novém pouzdře, takže vlastně NOS. A nějak nemám potřebu mít druhé ty samé za stonásobek ceny. Já vím, že nejsou ty samé, ale koukám po něčem jiném. Tyhle hodinky se nevyrobí dřív, dokud si je všichni zájemci závazně neobjednají. A já si neobjednám hodinky za 30000, dokud je nebudu před tím držet v ruce. Vyhýbám se nákupu zajíce v pytli. Doufám, že to Prim nevezme osobně, protože o technické kvalitě a perfektním zpracování nepochybuji. Ale podle 3D vizualizace nedokážu posoudit, jestli se mi pak budou líbit.
hciq Odesláno 19. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 pane Prim přibrzděte prosím, z větší části si za situace ve které jste můžete sám.Vůbec neřeším jestli vaše cena byla vysoká nebo ne a jestli jsou vaše hodinky drahé či nikoliv. Pokud se díváte do pošty, tak by tam měl být můj email. Navrhoval jsem vám tam jistý postup.Škoda. Ono prát prádlo na veřejnosti není nic jenoduchého a musíte počítat, že okamžitě chytíte jednu po papuli. Je pravda, že to zde jaksi zhoustlo, ale to jsem očekával v ten okamžik co jste sem pověsil tu odfláklou nabídku. To byla vážně chyba. Jenom se nám tím trochu zamotal postup. Začal bych od začátku proč tady dělám to co dělám.. měl jsem takovou bokovku na uvolnění dělat pro jednu společnost design výroční kolekce, a agentura vymyslela hodinky. Jenže šlo jen o akademickej návrh. Dítko bylo odebráno do děcáku a šmitec. Jenže já ve světě hodinek našel zalíbení a přímo histerickou posedlost něco svého hodinového fyzicky uskutečnit. Proto jsem tady začal kroužit jako sup a hledal co a jak sezobnout. No a pak se chytil cigi (díky). Nabízím svě letité zkušenosti designéra i když jsem vlastně architekt, ale to je jedno (kvalitu si posuďte sami) a od vás chci na oplátku pomoc. Výsledkem mohou být pro vaše potěšení zajímavé hodinky ve velmi omezeném počtu. Pokud souhlasíte pojďme se k tomu postavit čelem a vyserte se na vaše žabomyší války. :cool: V šuplíku mám ještě jeden projekt, nástěnné hodiny, takový ty co mají závaží a kyvadlo. Celé z nerezu, ciferník jen okruží, vypískovaný indexy a všechny kolečka musí být v kompoziční proporci a vidět. Nedostanu se dál pokud nenajdu hodináře co ty kola navrhne. omluva za prznění češtiny,nechci to furt opravovat a jsem už skoro polomrtvej
Prokop Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Musím uznat, že máte pravdu! Na druhou stranu se nemá smysl tvářit, že by se ty informace nedostaly na veřejnost. Konec konců, musím souhlasit i s Bubákem, že když už to dělat, tak snad lepší na otevřené scéně, než jako šuškandu.
Foundryman Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 HCIQ - soused má park CNC strojů, s nerezí dělá běžně. Už jsem se u něj informoval na nerez pouzdro, měl jediný problém s kulatými pouzdry a vyčnívajícími packami na stěžejky, ne, že by to neuměl, ale musel by objednat speciální nástroje. Ovšem pokud jde o výše načrtnutý ingot, pošli mi případně výkres (ACAD nebo pdf, nebo jpg, to je jedno) a já to nechám nacenit. Myslím, že se bude pohybovat v relacích uvedených popshopem. Otázka je další případná kompletace, tady už nepomůžu
mechano Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 V šuplíku mám ještě jeden projekt, nástěnné hodiny, takový ty co mají závaží a kyvadlo. Celé z nerezu, ciferník jen okruží, vypískovaný indexy a všechny kolečka musí být v kompoziční proporci a vidět. Nedostanu se dál pokud nenajdu hodináře co ty kola navrhne. A už jsi začal hledat ?
popshop Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 oligarcha cigi: hehe, mám dojem, že jsi si nadělal spoustu "kámošů". To ta tvoje pusa nevymáchaná, jednou tě přivede do pořádného průseru :-D Sice tě přesně chápu jak jsi to myslel, ale napsané to vypadá fakt drsně. Ale hlavně se chci zastat Popshopa. Nebyl to on kdo zvedl cenu o 500%, naopak, jen si vzpomeň když se objevil na scéně, za jaké ceny prodával. Byly to ceny výrazně nižší, než za které se staré Prim tehdy prodávaly. Cenu ze dne na den dokázal strhnout nejméně o 30%. A kde jsou ceny dnes? Vzrostly, ale ani tak to nevidím na 500%, možná 250%, ale víc ne. Ceny starych PRIMiek som nezdvihol. Urcite ste si vsimly, ze ak nieco predam, tak len v 100% stave alebo NOS stave. Nikoho nenutim hodinky za taketo ceny kupovat. Asi to bude skor preto, lebo v obchode sa kupit nedaju. Stale su to vsak hodinky za "ceny slusnej vecere alebo mensieho nakupu v potravinach" :-) O cene renovacie asi nemusim diskutovat. Urcite nie je v ziadnom pripade nizsia ako cena za hodinky ktore ponukam na predaj. Niekolko krat som zdoraznil, ze vsetky PRIMky ktore mam, som ochotny vymenit za 1 kus "pre mna zaujimavych" hodiniek. Uz mi je naozaj trapne, debatovat o cenach na urovni 40 - 100 EUR. Takisto ma uz nebavia utoky ohladne "dealerstva", priekupnictva, "vysokych cien" za ktore sa po hodinkach skoro vzdy za par minut zaprasi.... :-) postovnom, ktore si neuctujem, setreni par korun niektorych clenov fora za kazdu cenu pri posielani penazi (to je pre mna naozaj nepochopitelne ...)a pod. Vesele vianoce a vsetko dobre nielen v novom roku Vam vsetkym prajem :-)
cigi Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
popshop Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 popshope, tohle fakt není vlákno pro překupníky, dělej si reklamu pod příslušným vláknem. Mili CIGI. V tychto dnoch pokoja a lasky k bliznemu ti prajem vsetko dobre a skore uzdravenie. Iba si ma utvrdil v tom, ze clovek, ktory si inych nevazi a oznaci ich za ZEBROTU a za kazdu cenu musi reagovat, je so sebou urcite spokojny a urcite aj vseobecne oblubeny. Zial taketo "typky", ako si ty, nie su iba vo filmoch a knihach. Zneprijemnuju zivot okoliu a nutia "dumat" nad zmyslom ucasti napr. aj na tomto fore. Bol by som nerad, ak by si prave ty bol ten, co by mal v blizkej dobe "krvavu hubu" a vsetci okolo neho "krvave paste" :-) Budem sa citit ovela lepsie, ak sa sem uz nebudem musiet vratit...... Toto je moj posledny prispevok na fore. Takisto uz nebudem nic predavat ani kupovat cez toto forum. Dik, Cigi :-)
mnovace Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 2cigi ty máš holt patent na rozum a navíc tady funguješ jako moderátor viď, myslím že popshop to napsal správně - přeji ti brzké vyléčení.
grga_pitic Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Cigi nepřestává překvapovat - v negativním slova smyslu pochopitelně. Už dlouho jsem nečetl výlevy tak sebestředného člověka....
X-Bob Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Hoši, není to zbytečné? Směřuje to někam, kam se to asi nikomu nelíbí. Prosím, vyřiďte si to interně emailem. Ale celkem bych nerad přišel o příspěvky jak Cigiho, tak Popshopa. A´t si jeden o druhém myslí cokoliv.
cigi Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Svět se v prdel obrací. A Chronomag už taky
vor Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 To snad už nikdo nechcete, kam to jde.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Nejste náhodou tady už všichni magoři? Ode mne to teda sedí, co? :lol:
watch Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Svět se v prdel obrací. A Chronomag už taky Mejte preci rozum, je to tady jako ve skolce. Na tom, ze POPSHOP tady prodava hodinky nevidim nic spatneho. Prodava je za rozumne ceny a mimo to ve velmi dobrem stavu. Takovych nabidek jinak moc neni a je to casto jedina moznost takove hodinky dostat. Nikdo je nemusi kupovat, kdyz nechce. No a CIGI ma vic napadu nez vsichni ostatni. To, ze nekdy trochu prestreli pres cil k tomu patri. Chronomag potrebuje oba!! Skoda, ze se ta drivejsi pratelska atmosfera pomalu vytraci. Je to skoda pro vsechny milovniky hodinek. Dobre chovani preci k hodinkam patri!
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Tak ať Odklízeč dnešek smaže a začne se znova u nerez pouzdra a hodinek
grga_pitic Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 to VS: souhlas - je to tady nějak zbytečně emotivní
mnovace Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 2cigi Memento čeho, už jsi zkoušel pročítat to co jsi sám napsal, vždyť ty každou chvíli někoho napadneš - nařkneš, urazíš, popíchneš. Asi to skutečně vypovídá o tvém psychickém stavu, když už se pak zapojí další a okomentují tvá invëktiva, tak to převrátíš o 180° - takže promiň, ale srabácky se jevíš spíše ty a ne popshop.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se