Bobr Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Připojuji se k Mnovace - tolik zloby jako v příspěvcích cigiho na předchozích dvou stranách jsem dlouho neviděl. Má můj respekt co se týče invence názorů , ale to ostatní kolem.... Kam se poděla jeho ještě nedávná vtipnost?
mechano Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 magor napsal: Nejste náhodou tady už všichni magoři? Ode mne to teda sedí, co? :lol: Prosím tě jak jsi myslel to "už" ?
batty Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 to Hciq: a proc vlastne Elton? Jestli ti nezalezi na logu Prim(a myslim, ze to umi i v Cine:), tak hodinky vyrobte sami nebo jinde. Ted jsem si procital vedlejsi tema "zájemci o vyvýšené dýnko pro Sport 2" a stale nevychazim z uzasu.
hciq Odesláno 21. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Pro odlehčení jak soudruzi v rámci RVHP kooperovali
Jeremy Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 grga_pitic napsal: Cigi nepřestává překvapovat - v negativním slova smyslu pochopitelně. Už dlouho jsem nečetl výlevy tak sebestředného člověka.... On cigi nějak souvisí s čističi kanálů (někde to tu nějak naznačoval) - je to na jeho vyjadřování znát.
mechano Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2006 hciq napsal: Pro odlehčení jak soudruzi v rámci RVHP kooperovali Kokopírovali.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se