rango Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Odesláno 10. února 2012 Posledne dni striedam tieto dva vintage kusky (minulotyzdnova akvizica), ktore mi robia zatial velku radost, tak by som sa u nu rad podelil. 1. Cortebert Sport ( Grand Prix ) , cal.697 , velkost cca 35,5 mm2. PRIM Diplomat - vsetkym dobre zname ;-) prikladam par foto:
Jiribartl Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Oba dva kousky v pěkném stavu a navíc na tvé ruce nepůsobí jejich, na dnešní dobu, menší průměr. Gratuluji
quest987 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Diplomaty si nechal renovovat nebo jsi sehnal takhle pěkné někde?
Josef01 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Pěkné hodinky, závidím tu malou ruku i malé hodinky vypadají jako big size!
lastam Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 jo pěkný, zaujal mě fakt dobrý stav obou kousků a navíc ti fakt sednou...
fitoma Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Diplomaty mě znovu oslovily. Gratuluji, ať ti dělají radost!!
rango Odesláno 12. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Aj jedny aj druhe sa podarilo kupit v takomto stave, nic som s nimi nemusel robit, len som dal remienky a natiahol No a ta mala ruka ma aj svoje nevyhody, zase sa na nu nehodia vselijake novodobe "big size" masinky, maximalne tak 43mm este unosim,potom uz to vyzera podla mna divne...
jankoxxx Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 som rad ze v klube malej ruky som neni sam hodinky su perfektne a sadnu ti ako uliate.
nickolas Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Moc pěkné...ty Cortéberty jsou super, no a Diplomaty - no coment Coetébert se mi strašně líbí, hlavně ten znak a dýnko...na jedny jsem kdysi narazil někde snad na Aukru, ale byly v hrozném stavu - podle znaku mi je tady někdo identifikoval...chtěl jsem je tehdy i tak, ale byl jsem pomalý.Nějaké hezké Cortéberty bych bral ke košili - Orisy se mi nevlezou pod rukáv
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se