Milis Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Teď jsem vedle ve vlákně obdivoval Tutima 760, tak mě napadlo - kolik dáme dohromady chronografů, který nemaj vteřinovku? Tzn. normálně se na nich nic nehejbe. Tak je to ta Tutima 760, Autávie, viděl jsem někde nějaký Sinn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 (upraveno) Oris ChronorisSeiko 6138Seiko 6139Stowa flieger chronoZenith retrotimerMIH chrono Upraveno 11. února 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Junghans Max Bill Chronoty nový starý JLC vintage chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Hamilton Spirit of Liberty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 (upraveno) Eberhard Tazio Nuvolari Upraveno 11. února 2012 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se