long Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Nazdárek Primkaři, prosím jen o info zda je na tomto kousku origo korunka a jestli byla na nových tahle zlatá luneta ,bo se mi nezdá, že by ji někdo takhle precizně sleštil.Tak a teď si tipuji jestli mi první odpoví Honza Manta,ale S.Z nic neřeší bo by to třeba zajímalo i ostatní?
Honza.manta Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Korunka vypadá dobře, jen je hodně omydlená - což se mi nezdá ke quartz modelu pravděpodobné. A luneta - v tom aby se pes vyznal, ale já osobně tipuju na chromovanou s oloupaným chromem - na těchhle pseudosportech se z lunet loupal ten "chrom" v pásech a na špatné podívání. A tyhle máš?
long Odesláno 16. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2012 V 16. 2. 2012 v 12:52, 'Honza.manta' napsal: Korunka vypadá dobře, jen je hodně omydlená - což se mi nezdá ke quartz modelu pravděpodobné. A luneta - v tom aby se pes vyznal, ale já osobně tipuju na chromovanou s oloupaným chromem - na těchhle pseudosportech se z lunet loupal ten "chrom" v pásech a na špatné podívání. A tyhle máš? Jsem si myslel, že odpovíš ty jako první , ale tahle luneta, teda ta moje má tu vložku s neomydlenými hranami a nevypadá, že by ji ,potažmo celé hodinky někdo leštil. S korunkou se mi zdá jako by tam dal někdo starší korunku z omydlených hodinek?
Honza.manta Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Celkem běžně se na tyhle modely v chromu dávaly "zlaté" lunety, navíc mám pocit, že už tyhle pseudosporty skládali dohromady bez nějakého systému z dílů, které zrovna byly na skladě - co projde aukrem, tak se často v nějakém detailu liší.
Kupa54 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Fotku těchto hodinek už jsem myslím někde viděl a řekl bych, že luneta byla zlatá a taky by tomu odpovídyly zlaté ručky a indexy.Tyhle mrňavé korunky se dávaly na kvarcky normálně a skoro vždycky to u sportovních pouzder vypadá takhle divně. A tahle je navíc hodně omydlená.
long Odesláno 16. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2012 V 16. 2. 2012 v 14:59, 'Kupa54' napsal: Fotku těchto hodinek už jsem myslím někde viděl a řekl bych, že luneta byla zlatá a taky by tomu odpovídyly zlaté ručky a indexy. Tyhle mrňavé korunky se dávaly na kvarcky normálně a skoro vždycky to u sportovních pouzder vypadá takhle divně. A tahle je navíc hodně omydlená. Děkuji korunku možná vyměním.: -))
booker007 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Odesláno 18. února 2012 Myslím, že tady je jasná odpověď na všechny tvé otázky : http://aukro.cz/prim-quartz-i2152446859.html
spaja Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Ahoj, oživuju téma, co tato korunka? Je originál?
Vojta73 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Určitě nejsou původní ručičky a luneta.luneta má být černá a ručičky niklovane.
Vojta73 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Nejsou původní,ale originální ano.
velda Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Ahoj, v tomto provedení nejsou ani v Prim bibli, ale někomu se to asi líbilo s bílou lunetou, tak to tak seskládal. Ručky by měly být niklované. Ale jsou pěkné, mám je taky. Milda
Vojta73 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Pěkný,variant je mnoho,záleží na každém co se líbí.
velda Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Odesláno 21. července 2019 Toto je varianta zvaná Volské voko
jack1_C1 Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Ahoj, originální nebo ne? Prim Diplomat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se