Přejít na obsah

dva roky na ruce

Dřevák

Doporučené příspěvky

no tak to píšu potřetí, asi něco dělám špatně :cheersdva celou dobu se nezastavili, sundávám je jen na noc ve svoji posteli a to nesmím být ožratý jak puma. Pak jsem rád, že se zuju, natož hodinky. Pouzdro i tah už nemá stopy po kartáčování a i to co bylo leštěné zmizelo pod škrábanci. Když už skrz poškrábaný sklíčko nevidím kolik je vlastně hodin, přeleštím ho filcákem. Štípu s nima dříví, svářím a brousím, jezdím na motorce i trabantem a ony stále těch 20sec+ denně stabilně. Já vím, že to lze seřídít, ale vlaky komerční ani vřejvoprávní televize, píchačky u nás v práci a už ani omylem manželka na nějakou tu minutu nehledí, tak to neřeším. Prostě jsem spokojený.:

PS: první foto úplně nový a pak po dvou letech

Upraveno uživatelem Dřevák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Dřevák - je vidět, že je opravdu nešetříš :smile_anim:, to abys začal pomalu šetřit na nové, jestli jsi tedy nemocnej jako většina z nás ( musím uznat, že takhle "uhnat" hodinky za 2 roky je slušný, i když štípu dříví s hodinkama taky, kopu krumpáčem a pod. , tak tohle jsem ještě s hodinkama "nedokázal".

Odkaz ke komentáři

Jo, ta klávesnice je třikrát starší jak ty hodinky. Vůbec, tenhle příspěvek jsem utvořil v reakci na ty nablýslaný nedotčený hodinky co tu ostatní prezentují, nejlépe rovnou na chlupatý ruce. Vždycky jsem si říkal, že si je nasadili jen na tu fotku. Asi jsem fakt dobytek. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Mas můj obdiv... Takhle by se k hodinkam měli chovat nejspíše všichni, ptz si je všichni kupujem aby nám sloužily a ne někde do vitryny /pokud to teda nejsou rolady za 200k/ :) aspoň je krasne vidět ze orienty něco vydrží... A i tohle vlákno me utvrdilo ze ma další volba v nejbližší době budou blue maka xl!! Jinak i tak " poničené" jak je mas ty mají své kouzlo!

Odkaz ke komentáři

Mas můj obdiv... Takhle by se k hodinkam měli chovat nejspíše všichni, ptz si je všichni kupujem aby nám sloužily a ne někde do vitryny /pokud to teda nejsou rolady za 200k/ :) aspoň je krasne vidět ze orienty něco vydrží... A i tohle vlákno me utvrdilo ze ma další volba v nejbližší době budou blue maka xl!! Jinak i tak " poničené" jak je mas ty mají své kouzlo!

no, můj objektivní pohled, orient fakt držák, rozhodně jsem ho nešetřil a šlape jak hodinky, taky jak jinak, že? Syn má seiko 5 a taky je rozhodně nešetří, no jsou potíže. Orient mi příjde vice blbuvzdorný.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...