Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Budu diskrétní, ale bylo tam z fora víc lidí :D

Víš co, tak my si tady natruc s klukama otevřeme vlastní butik a budeme zvát naše kamarády :whistling: . Stejně máme dohromady víc Subů než má Carollinum zásobu na skladě, heč :P

Takhle vypadala pozvánka. Tvrdý karton A5 s logem, a rukou psaným pozváním. Takže nic víc, než že si Karel nese pozvánku, která nejde ohnout a nikam schovat... To je celé.

Aha, a Blesk z toho udělal hodinky :)
  • Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

.....Karel je sice dobrej,ale takto by to rozhodně být nemělo,....je to taková specialita ČR,........ale ve světě to funguje tak,že celebrity si koupí někde nějakou předraženou hovadinu a ujeťárnu,pořádně se to rozmázne v bulváru a ty další soutěživé celebrity si koupí ještě větší a dražší hovadinu,aby trumfly ty předchozí a všichni jsou pyšní za ten nesmysl co za to vysolili a všichni včetně obchodníků jsou spokojeni,tak je to funkční

....ani já si nemyslím,že by je Karel dostal gratis,spíš si myslím,že je normálně zatopil ale jeho slavík s nima odlítne mimo eu a depo bude v suchu :-)))......to je také hezky po česku.

Odesláno

Víš co, tak my si tady natruc s klukama otevřeme vlastní butik a budeme zvát naše kamarády :whistling: . Stejně máme dohromady víc Subů než má Carollinum zásobu na skladě, heč :P

Aha, a Blesk z toho udělal hodinky :)

Citace z BLESKU :)

Karel Gott se o víkendu vydal do centra Prahy a skončil v obchodě v Pařížské s nejdražšími hodinkami světa

Odesláno

No mě ten článek taky pobavil :) , hlavně že splácali Rolex s ostatními švýcarskými značkami a udělali z toho takový nesmysl, že od Karla přes Rolex došli ke švýcarským hodinkám a ke Kellnerovi, přitom ten Rolex neviděl ani z letadla. Ale hlavně, aby lidi měli co číst, žejo :(

Odesláno

Tak sbírku Karla Gotta bych chtěl vidět. Prej má "asi čtyřicet" kousků...

jednou sem na něm viděl hranaté Richard Mille, takže by asi bylo na co koukat
Odesláno

Bulvár toho z blbejch Rolexek nadělá a já s nima chodim sekat zahradu :D Pro butik fajn reklama, ale pro mě, coby pro majitele těhle hodinek, je to dehonestace :( Ale Kájovi ty Daytonky slušely :)

Odesláno

Tobě se to řekne, když si můžeš dovolit kupovat neprodejné hodinky ;) . Ale co my obyčejní závisláci, co musí hodinky střídat častěji, aby dosáhli pocitu štěstí? Nám nezbývá než kupovat Rolex (a Omega, a Seiko...) :)

Odesláno (upraveno)

Tobě se to řekne, když si můžeš dovolit kupovat neprodejné hodinky ;) . Ale co my obyčejní závisláci, co musí hodinky střídat častěji, aby dosáhli pocitu štěstí? Nám nezbývá než kupovat Rolex (a Omega, a Seiko...) :)

Trefa do černýho, jen bych upřesnil "koupit" neprodejné hodinky. První a poslední, protože v tom mám všechny "hodinkový" peníze, takže na dlaší neprodejné už se jaksi nedostane. :D :suicide_anim:

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Dnes jsem šel za panem Městkou, takže jsem se zašel podívat naproti do Rolex butiku. Interiér je opravdu moc pěkný, prodavač (cca 25 let, černé vlasy) byl sympatický a celkově v pohodě. Cítil jsem se tam dobře, ale Deepsea nemají, ocelové Suby nemají, ocelové GMT nemají a Explorer II také ne. Musím tedy souhlasit, že sportovní modely jim tam opravdu chybí, což je škoda. Nevím, zda-li je to pravda, ale ten prodavač mi říkal, že mají dvoje Suby a dvoje Deepsea na měsíc.

Odesláno

Dnes jsem šel za panem Městkou, takže jsem se zašel podívat naproti do Rolex butiku. Interiér je opravdu moc pěkný, prodavač (cca 25 let, černé vlasy) byl sympatický a celkově v pohodě. Cítil jsem se tam dobře, ale Deepsea nemají, ocelové Suby nemají, ocelové GMT nemají a Explorer II také ne. Musím tedy souhlasit, že sportovní modely jim tam opravdu chybí, což je škoda. Nevím, zda-li je to pravda, ale ten prodavač mi říkal, že mají dvoje Suby a dvoje Deepsea na měsíc.

Já jsem taky byl překvapenej tou záplavou zlata a drahokamů, poctivou ocel tam člověk fakt nenajde. Trochu mě to zklamalo...
Odesláno

.....kluci,vždyť já Vám to říkal(psal) již před více jak 14 dny a jestli je situace neměnná,tak je to, jak říká s oblibou můj kámoš "KOMUNISMUS" :-))))))))))))

Odesláno

....jo jo,nedostatek zboží,ketré je o pár kilometrů dál v zemi krále Miroslava normálně k dosažení a podpultové záležitosti,jsou jasné známky "KOMUNISMU" :-))))

....jestli to tričko bylo od Hello Kitty,tak bych to mohl být já :-)))......měl jsem ho na sobě i dopoledne,......brrrr :-))) D.

Odesláno

To nevím zda to bylo Hello Kitty, jel jsem Primátorskou a na Zenklový ten řidič LR hodil myšku tramvaji. Já jsem se tam už nechtěl cpát, tak (jsi) mi ujel :)

Odesláno

.....moje oblíbené :-)))

....jo jo Zenklovou jsem odpo jel,ale o tramvaji nic nevím,....ale s Defendrem je "myška" vzhledem k jízdním vlastnostem podobným Zetoru nereálná,....řekněme že se mohlo jednat o manévr "jezevce vklouznuvšího do soutěsky" :-)))))))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...