Přejít na obsah

MOVADO vs. RADO

Doporučené příspěvky

Za mě taky Hovado. Jsou takové epesní.

Mají fajné ťupliky a to kolečko, kterým se šteluje čas.

Datumka na dvanácté je sice šalená, ale furt lepší, než na půl páté. Za to bych dyzajnerům rval paže za živa.

Jo aji tvar pouzdra se mi líbí víc u těch Hovad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak nevim no, gel ve vlasech nemám (už teda skoro ani ty vlasy), buznatašku nenosim, růžový bublinky nepiju, pišingr kupuje žena a přes to bych se v nich necejtil nepatřičně. Řikám, ty Skageny vypadaj pěkně takhle pod černou mikinou s maskáčema, džínama, i k obleku, určitě si nepřipadám jak nějakej žužlik.

Odkaz ke komentáři

Delší dobu si říkám, že je jsem ještě neměl žádný mechanický chronograf. Před nějakou dobou se mi strašně zalíbily Movado Datron, v podstatě v obou barevných variantách, a říkal jsem si, že to by mohlo být to pravé ořechové. Až do dneška. Sharz sem pověsil fotky nových Rado Hyper Chrome a ty mě posadily na zadek.

Hodinky mají mnoho společného. Stejná stupnice, strojovna, podobné ručky. Na obou je celkem blbě umístěná datumka. Rado ji má mimo osu, čímž narušuje vyváženost, a Movado ji má na 12, kde bude rozpůlená vteřinovkou chronografu. Otázka, co je menší zlo.

U Movada se mi také hodně líbí cena, která u Rada není známa. Díky použitým materiálům to asi bude řacha, ale kdo ví. Ale i tak, do kterých byste šli vy a proč?

Tie RADO hodinky su nadherne len pre mna zatial cenovo nedostupne :)

Odkaz ke komentáři

Volil bych Movado, jsou krásný obě barvy a takový vyvážený, včetně datumky na dvanáctce. Nosil bych je s vteřinovkou chrona zaparkovanou na šestce, vypadá to dobře a čitelnost data máš vyřešenou;-).

Značku Rado mám rád, ale všechny jejich modely mi přijdou tak trochu dámský...včetně tohohle chrona.

Odkaz ke komentáři

Môj názor je Rado :smile_anim: sú iné a často sa stretávam s tým čo to máš za hodinky sú pekné sú nápadnejšie ako klasické kovové hodinky a hlavne keď je lesklá tá keramika priťahuje oči :) proste keď chceš byť odlišný od klasiky tak Rado :smile_anim: a ak nie tak biele MOVADO

Odkaz ke komentáři

Movado ma krajsi tvar puzdra,ta datumovka je ovsem katastrofa a celkovo mi pridu take nijake.....Ja by som zvolil Rado,ked ovsem nebude hrat rolu cena....

Datumovka je ok, sedí k nim docela dobře. Hlasuji také pro Rado, už jen díky subjektivnímu porovnání Rado vs. Movado.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...