marosh Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Za mě taky Hovado. Jsou takové epesní.Mají fajné ťupliky a to kolečko, kterým se šteluje čas.Datumka na dvanácté je sice šalená, ale furt lepší, než na půl páté. Za to bych dyzajnerům rval paže za živa.Jo aji tvar pouzdra se mi líbí víc u těch Hovad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 (upraveno) Movado White,(Rado)jak psal Princ jsou nechlapský.Osobně se neznáme,ale jak Tě znám z fóra tak ty Rado k tobě nepůjdou. Upraveno 20. února 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Tak nevim no, gel ve vlasech nemám (už teda skoro ani ty vlasy), buznatašku nenosim, růžový bublinky nepiju, pišingr kupuje žena a přes to bych se v nich necejtil nepatřičně. Řikám, ty Skageny vypadaj pěkně takhle pod černou mikinou s maskáčema, džínama, i k obleku, určitě si nepřipadám jak nějakej žužlik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Me se libej ty bily movada - ale ja jsem zaujatej , pac mam rad pandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Já bych šel do Rado, přijdou mi více vyvážené oproti Movadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberto_2 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Delší dobu si říkám, že je jsem ještě neměl žádný mechanický chronograf. Před nějakou dobou se mi strašně zalíbily Movado Datron, v podstatě v obou barevných variantách, a říkal jsem si, že to by mohlo být to pravé ořechové. Až do dneška. Sharz sem pověsil fotky nových Rado Hyper Chrome a ty mě posadily na zadek. Hodinky mají mnoho společného. Stejná stupnice, strojovna, podobné ručky. Na obou je celkem blbě umístěná datumka. Rado ji má mimo osu, čímž narušuje vyváženost, a Movado ji má na 12, kde bude rozpůlená vteřinovkou chronografu. Otázka, co je menší zlo. U Movada se mi také hodně líbí cena, která u Rada není známa. Díky použitým materiálům to asi bude řacha, ale kdo ví. Ale i tak, do kterých byste šli vy a proč? Tie RADO hodinky su nadherne len pre mna zatial cenovo nedostupne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Teď na to koukám znovu... ty mováda vypadají dočista jako Zenith pro chudý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Teď na to koukám znovu... ty mováda vypadají dočista jako Zenith pro chudý! Mě bylo Rado vždycky sympatický, ale v tomhle případě bych neváhal nad těma bílejma Movadama. Ty černý subcifry vypadaj moc dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Volil bych Movado, jsou krásný obě barvy a takový vyvážený, včetně datumky na dvanáctce. Nosil bych je s vteřinovkou chrona zaparkovanou na šestce, vypadá to dobře a čitelnost data máš vyřešenou;-). Značku Rado mám rád, ale všechny jejich modely mi přijdou tak trochu dámský...včetně tohohle chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Has nováčka pro RADO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Môj názor je Rado sú iné a často sa stretávam s tým čo to máš za hodinky sú pekné sú nápadnejšie ako klasické kovové hodinky a hlavne keď je lesklá tá keramika priťahuje oči proste keď chceš byť odlišný od klasiky tak Rado a ak nie tak biele MOVADO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Mno, takže Rado je v podstatě ze hry. Zůstalo Movado. Jenom se rozhodnout jakou barvu. Nebo to udělat jako Paul Newman a mít obě varianty? Paul měl teda Daytony, ale taky vydělával víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Rado su elegancia so sportovym nadychom...Movado su lacnejsia alternativa, sportovo-elegantnych hodiniek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 A sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 No vidíš ako pekne smeruješ nekompromisne ku kompromisu Takto z obrázka je tento model parádny (keby aj bez lupy). Pozerám, že má čierny rotor v tvare kotvičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Tohle bude chtít vyzkoušet. 44 může bejt na mojí ruku moc, ale zas to má krátký nožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 fotečka zezadu těch D-Stárů - zdroj www.rado.com Líbí se mi víc než ty dva první kusy pro rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 (upraveno) To mně taky. Upraveno 27. února 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 No pohľad zo zadu je pekný :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Movado ma krajsi tvar puzdra,ta datumovka je ovsem katastrofa a celkovo mi pridu take nijake.....Ja by som zvolil Rado,ked ovsem nebude hrat rolu cena.... Datumovka je ok, sedí k nim docela dobře. Hlasuji také pro Rado, už jen díky subjektivnímu porovnání Rado vs. Movado. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se