kutilprim Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Na Aukru jsem si koupil směsku hodinářského nářadí a bylo tam i něco, co nedokážu identifikovat, k čemu by to mohlo být. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosé24 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Na Aukru jsem si koupil směsku hodinářského nářadí a bylo tam i něco, co nedokážu identifikovat, k čemu by to mohlo být. Ze spoda nastrčíš setrvačku vodítkem nahoru,vhodný čakan nasadíš na konec balancky ,tukneš a vodítko máš dole.Zdar
kutilprim Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Ze spoda nastrčíš setrvačku vodítkem nahoru,vhodný čakan nasadíš na konec balancky ,tukneš a vodítko máš dole.Zdar Díky
Rs. Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Velmi podobně vypadá přípravek na sudání letmého kola náhonu sekundového pastorku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To velké stříbrné nad koruním kolem vedle setrvačky.
Chosé24 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 (upraveno) Velmi podobně vypadá přípravek na sudání letmého kola náhonu sekundového pastorku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To velké stříbrné nad koruním kolem vedle setrvačky. Hm.To by mohlo bejt zajímavý. Upraveno 23. února 2012 uživatelem Chosé24
Rs. Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Bulova na to dodávala speciální stahovák, fakticky je to dost na těsno a páčidlem to nejde podebrat, leží to ze 3/4 pod můstky samonátahu.Stahováků je dneska málo (jeden za rok) a jsou drahé ... destička se zářezem to vyřešila. Zkoušel jsem i upravenou svorku, ale není to ono.
Chosé24 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Bulova na to dodávala speciální stahovák, fakticky je to dost na těsno a páčidlem to nejde podebrat, leží to ze 3/4 pod můstky samonátahu. Stahováků je dneska málo (jeden za rok) a jsou drahé ... destička se zářezem to vyřešila. Zkoušel jsem i upravenou svorku, ale není to ono. Jo to je dobrý.No já to dělám celý hodin. život štípací pinzetou skoro břitva.Nejlépe na první pokus .Tak dobrou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se