Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Aukru jsem si koupil směsku hodinářského nářadí a bylo tam i něco, co nedokážu identifikovat, k čemu by to mohlo být.

Ze spoda nastrčíš setrvačku vodítkem nahoru,vhodný čakan nasadíš na konec balancky ,tukneš a vodítko máš dole.Zdar
Odesláno

Ze spoda nastrčíš setrvačku vodítkem nahoru,vhodný čakan nasadíš na konec balancky ,tukneš a vodítko máš dole.Zdar

Díky

Odesláno

Bulova na to dodávala speciální stahovák, fakticky je to dost na těsno a páčidlem to nejde podebrat, leží to ze 3/4 pod můstky samonátahu.

Stahováků je dneska málo (jeden za rok) a jsou drahé ... destička se zářezem to vyřešila. Zkoušel jsem i upravenou svorku, ale není to ono.

Odesláno

Bulova na to dodávala speciální stahovák, fakticky je to dost na těsno a páčidlem to nejde podebrat, leží to ze 3/4 pod můstky samonátahu.

Stahováků je dneska málo (jeden za rok) a jsou drahé ... destička se zářezem to vyřešila. Zkoušel jsem i upravenou svorku, ale není to ono.

Jo to je dobrý.No já to dělám celý hodin. život štípací pinzetou skoro břitva.Nejlépe na první pokus .Tak dobrou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...