Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

poptaval jsem standardni servis na mych Oriskach (serizeni, atp)

Kontaktoval jsem Koscom, ti me odkazali na tuto firmu, ktera se pry mimo jine

specializuje na znacku Oris, je to tato:

JANEBA TIME,s.r.o.

PARDUBICE

Jiz jsem se s nima kontaktoval, co pozaduji by pry nemel byt problem, jen jim musim

hodinky poslat...

Mate nekdo zkusenosti s touto firmou plus zkusenosti s poslanim hodinek ve vyssi hodnote, budu to posilat

bez jakehokoli potvrzeni k nim do Pardubic a budu cekat, jestli se mi hodinky vrati....snad vrati, ale preci

jen se ptam zdejsich clenu, jestli s tim obchodem v Pardubicich a obecne s poslanim mate zkusenosti...

Diky...

Odesláno

Je to český distributor značky Oris, proto tě na ně Koscom odkázal. Já s nimi mám jenom dobré zkušenosti. Pokud ti jde o důvěryhodnost, tak tam se nemusíš bát, už jsou na trhu nějaký ten pátek.

Odesláno

Servisu Janeba Time využívám dlouhodobě.V r. 1996 jsem si pořídil Festiny a od té doby jinde nebyly. Samozřejmě maximální spokojenost. Výměny baterie, sklíčka, přetěsnění.

Odesláno

..tu ceskou postu budu resit pojistenim zasilky...spis me slo o to, jestli se mi hodinky vubec z Pardubic vrati... :-)

Ale dle vasich referenci to vypada, ze vrati...

Nemate predstavu o casove narocnosti techto operaci tzn. serizeni, odmagnetizovani,vycisteni,tlakova zkouska...pry by meli

vse delat u nich v Pardubicich...

Kdyby to byla akce na par hodin, tak bych tam mozna zajel osobne, alespon bych okoukl, co tam maji pekneho...

Odesláno

diky za info...kdyz uz bych tam byl, tak by me asi nevadilo se tam trochu projit..otazka je, zdali jsou tyhle

servisni ukony udelat v radech nekolika malo hodin, nevim jak moc je to pracne....nemam s tim osobni zkusenosti...

• po měsíci...
Odesláno

Jsem přímo z Pardubic, kdyby jste potřebovali nějaký info o čemkoliv, tak napište a určitě se poptám, mám tam kámošku za pultem a s druhou prodavačkou se taky výborně komunikuje. Nechával jsem tam měnit sklo na Jaguarech a ještě jsem dával novou baterku. Ceny jsou v pohodě a přístup skvělej. Teďka tam je akce, že když se hraje hokej (asi jen u nás, venku se nepočítá), tak je 20% sleva :)

Odesláno

Diky za info...to se muze do budoucna hodit.... :smile_anim:

Ahoj, naprostá spokojenost, Festiny servisuju jedině tam, cena je sice vyšší, ale mám vždy jistotu profesionality a kvality ( nechával jsem si tam i "přestavovat " dvoje Festiny a totéž zkušenosti ). Doporučuju

Odesláno

Aktualne nemam moje Orisky, takze to ted hned potrebovat nebudu, ale clovek nikdy nevi a nejake Orisky urcite jednou zase vlastnit budu... :smile_anim:

A tento servis pravdepodobne vyuziju... :smile_anim:

diky

Odesláno

cikinek-zadny Orisky uz si nekoupis,u me lezej v supleti od ty doby co sem si koupil Omegy,od doby Panerai si na ne ani nevzpomenu

...no, je pravda, ze si aktualne k tem PAM dovedu predstavit jako druhe volnocasove hodinky opet Brejte Steelfishe....no, uvidime, byla by to pekna kombinace... :smile_anim:

• po měsících...
Odesláno

Nezbývá mě nic jiného ež vyzvednout společnost Jane Time s.r.o o nebes.

Ale začnu od začátku s tím, že se rozepíši podrobněji včetně fotografií v chlubírně :

Koupil jsme si si před půl rokem pěkné a moc dobře zhotovené hodinky Candino s nesmrtelnou Etou a i přesto, že jsem jim chtěl dát od začátku jiný look zapomněl jsem na ně a ležely jak hajtry ve skříni,ptotom přišlo obndobí možné výměny a zase jsme n ně zapomněl.

Pak jsem náhodou zavolal k panu Janebovi, konkrétně jsem hovořil s velice příjemným panem Nejedlým, který vše vyzjistil a sám mi volal zpět a díly rovnou objednal.

V ceně do 2000 kč jsme si tedy objednal přímo ze Švajcu nový jinak barevný číselník, nové ručky a jeden článek.

Dnes jsem si pro věci byl a VELICE MĚ PŘEKVAPILO SUPER JEDNÁNÍ I PŘÍSTUP, kdy mě po mém asi deseti vteřinovém ukecávání pan Nejedlý slíbil vlastně na počkání přehodit za pár stokorun ty číselníky, také ručky a samozřejmě také v rámci celé výměny udělat novou tlakovku.

Tuto firmu JEN CHVÁLÍM a to nejen za ceny ale hlavně za MAXIMÁLNÍ OCHOTU A VSTŘÍCNOST k nám více či méně postiženým chronobundusem !!!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pod toto se mohu jen podepsat- cokoli jsem si vymyslel , abych zmenil vzhed svých hodinek, to firma splnila rychle, poměrně levně a ochotně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...