Bullet Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Ahoj, poptaval jsem standardni servis na mych Oriskach (serizeni, atp)Kontaktoval jsem Koscom, ti me odkazali na tuto firmu, ktera se pry mimo jinespecializuje na znacku Oris, je to tato: JANEBA TIME,s.r.o.PARDUBICE Jiz jsem se s nima kontaktoval, co pozaduji by pry nemel byt problem, jen jim musim hodinky poslat... Mate nekdo zkusenosti s touto firmou plus zkusenosti s poslanim hodinek ve vyssi hodnote, budu to posilat bez jakehokoli potvrzeni k nim do Pardubic a budu cekat, jestli se mi hodinky vrati....snad vrati, ale preci jen se ptam zdejsich clenu, jestli s tim obchodem v Pardubicich a obecne s poslanim mate zkusenosti...Diky...
Chumpus Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Je to český distributor značky Oris, proto tě na ně Koscom odkázal. Já s nimi mám jenom dobré zkušenosti. Pokud ti jde o důvěryhodnost, tak tam se nemusíš bát, už jsou na trhu nějaký ten pátek.
edas Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Servisu Janeba Time využívám dlouhodobě.V r. 1996 jsem si pořídil Festiny a od té doby jinde nebyly. Samozřejmě maximální spokojenost. Výměny baterie, sklíčka, přetěsnění.
Bullet Odesláno 23. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2012 Chlapi, diky za reakce...asi to tam poslu, jeste pockam asi do pristiho tydne...jestli se jeste neco noveho dozvim...
sery.vlk Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 (upraveno) Moje zkušenost se servisem BC trojek zde: http://forum.chronom...454#entry347454 Navíc bůhsuď, jak strojek promazali (přemazali?), po dvou a půl letech se denní odchylka změnila o minus cca 10 sec. petr Edit: typo Upraveno 23. února 2012 uživatelem sery.vlk
Petr77 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Take se pripojuji ke spokojenym zakaznikum pardubicke Janeby, takze zadny strach. Spis bych trnul pri posilani pres Ceskou Postu . Petr
Bullet Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2012 ..tu ceskou postu budu resit pojistenim zasilky...spis me slo o to, jestli se mi hodinky vubec z Pardubic vrati... :-)Ale dle vasich referenci to vypada, ze vrati... Nemate predstavu o casove narocnosti techto operaci tzn. serizeni, odmagnetizovani,vycisteni,tlakova zkouska...pry by meli vse delat u nich v Pardubicich... Kdyby to byla akce na par hodin, tak bych tam mozna zajel osobne, alespon bych okoukl, co tam maji pekneho...
panedge Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Prodejna s Oriskama je v AFI palace,servis je jinde ve meste,tam nic neuvidis,ale je to kousek,Orisek tam maj asi 15
Bullet Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2012 diky za info...kdyz uz bych tam byl, tak by me asi nevadilo se tam trochu projit..otazka je, zdali jsou tyhle servisni ukony udelat v radech nekolika malo hodin, nevim jak moc je to pracne....nemam s tim osobni zkusenosti...
panedge Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 cikinek-tady není nikdo jasnovidec,tak mu zavolej a zeptej se
Bullet Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Jo, to mam taky v planu mu zavolat a udelam to...nicmene shromazduju informace od nekoho kdo s tim ma zkusenosti...tot vse.
laskajefajn Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Odesláno 24. února 2012 Taky jsem s ními komunikoval když jsem chtěl vyzkoušet svoje prvni Hamiltony a perfektní přístup,doporučuju.
Kazaam Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Jsem přímo z Pardubic, kdyby jste potřebovali nějaký info o čemkoliv, tak napište a určitě se poptám, mám tam kámošku za pultem a s druhou prodavačkou se taky výborně komunikuje. Nechával jsem tam měnit sklo na Jaguarech a ještě jsem dával novou baterku. Ceny jsou v pohodě a přístup skvělej. Teďka tam je akce, že když se hraje hokej (asi jen u nás, venku se nepočítá), tak je 20% sleva
Bullet Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Diky za info...to se muze do budoucna hodit....
kuncák7 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Diky za info...to se muze do budoucna hodit.... Ahoj, naprostá spokojenost, Festiny servisuju jedině tam, cena je sice vyšší, ale mám vždy jistotu profesionality a kvality ( nechával jsem si tam i "přestavovat " dvoje Festiny a totéž zkušenosti ). Doporučuju
Bullet Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Aktualne nemam moje Orisky, takze to ted hned potrebovat nebudu, ale clovek nikdy nevi a nejake Orisky urcite jednou zase vlastnit budu... A tento servis pravdepodobne vyuziju... diky
panedge Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 cikinek-zadny Orisky uz si nekoupis,u me lezej v supleti od ty doby co sem si koupil Omegy,od doby Panerai si na ne ani nevzpomenu
Bullet Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 cikinek-zadny Orisky uz si nekoupis,u me lezej v supleti od ty doby co sem si koupil Omegy,od doby Panerai si na ne ani nevzpomenu ...no, je pravda, ze si aktualne k tem PAM dovedu predstavit jako druhe volnocasove hodinky opet Brejte Steelfishe....no, uvidime, byla by to pekna kombinace...
long Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Nezbývá mě nic jiného ež vyzvednout společnost Jane Time s.r.o o nebes. Ale začnu od začátku s tím, že se rozepíši podrobněji včetně fotografií v chlubírně : Koupil jsme si si před půl rokem pěkné a moc dobře zhotovené hodinky Candino s nesmrtelnou Etou a i přesto, že jsem jim chtěl dát od začátku jiný look zapomněl jsem na ně a ležely jak hajtry ve skříni,ptotom přišlo obndobí možné výměny a zase jsme n ně zapomněl. Pak jsem náhodou zavolal k panu Janebovi, konkrétně jsem hovořil s velice příjemným panem Nejedlým, který vše vyzjistil a sám mi volal zpět a díly rovnou objednal. V ceně do 2000 kč jsme si tedy objednal přímo ze Švajcu nový jinak barevný číselník, nové ručky a jeden článek. Dnes jsem si pro věci byl a VELICE MĚ PŘEKVAPILO SUPER JEDNÁNÍ I PŘÍSTUP, kdy mě po mém asi deseti vteřinovém ukecávání pan Nejedlý slíbil vlastně na počkání přehodit za pár stokorun ty číselníky, také ručky a samozřejmě také v rámci celé výměny udělat novou tlakovku. Tuto firmu JEN CHVÁLÍM a to nejen za ceny ale hlavně za MAXIMÁLNÍ OCHOTU A VSTŘÍCNOST k nám více či méně postiženým chronobundusem !!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 Pod toto se mohu jen podepsat- cokoli jsem si vymyslel , abych zmenil vzhed svých hodinek, to firma splnila rychle, poměrně levně a ochotně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se