Petr Svenda Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Zdravim ze Zlina! Tchyne prohrabla supliky a vyhrabla tyto Sicury. Bohuzel nejdouci, zrejme nekomu upadly, takze je zlomeny cep setrvacky a zmotany vlasek. Zkusil jsem prohledat Internet, nasel jsem nejake temer stejne, ale nemely tu vterinovku ve tvaru kompasove strelky. Takze bych chtel poprosit o identifikaci nebo jakykoli nazor evtl. doporuceni moznosti opravy (K&M?).diky, diky predem Petr Upraveno 24. února 2012 uživatelem Petr Svenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Zdar Petře, zdravím z Hradišťa Fotky by nebyly,nebo se nenahrály? Edit:vidím,že fotky už jsou...Onney je tady někde má http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22626-nosite-sve-vintage-kousky/page__st__60__p__392609__hl__%2Bsicura+%2Bjump+%2Bhour+%2B__fromsearch__1#entry392609 Upraveno 24. února 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Strojek je plecháč z Bettlachu, dá se najít hlavně v levných hodinkách. Jinak mrkni do odkazu v mém podpisu, najdeš tam další Sicury ;-) Podobné jsou dost často vidět i na Aukru, na foru jsem taky pár zahlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 24. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Ahoj, diky za info.2 atomicsteve: moc krasne kousky Hrozne rad bych je rozchodil, jednak ze senimentu vuci tchyni, ktera je bezvadna zenska, jednak proto, ze se mi desne libi. Uplne zeru font na minutovem kotouci, ktery ma navic oranzovy podklad, a oranzovou, oranzovou, tu ja mam rad :-) A taky bych chtel videt tu strelku, jak se vrti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Tak tohle je chronomagorská špecialitka. Budu Ti fandit, abys ji oživil. P.S.: Moje tchýně je taky fajnová ženská, ale hodinky mi ještě nedala...budu se muset poptat, co s tím hodlá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Zdravím a přeju hodně štěstí pri hledání.Se stejným problémem už sem se taky setkal ale naštěstí bez poškození čepu.Hledal sem dlouho a nenašel nakonec posloužil vlásek z Prim automat, mají stejnou frekvenci.Jinak strojek je spíš Ronda.Pokud uvažuješ o koupi jiných na díly tak opatrně závada myslím není ojedinělá, dochází ke střetu závaží samonátahu a regulace délky vlásku.Dělá se i verze s manuálním nátahem která se objevuje celkem často ale ta má jiný strojek a nedá se použít.Na Ebay jich je celkem dost ale cena za Sicura(Breitling) není nejmenší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Diky, vrtat se v tom rozhodne nebudu, umim spravovat usi, hodinky jsou na me moc slozite a krehke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 ..umim spravovat usi Tak to se v létě určitě ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 28. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se