Andreas Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Teď jsem poslouchal jedním uchem zprávy (Nova) o tom, jak dospělí hledají dárky. A zazněl tam ženský hlas: "hledám dárky ze sportu všude - koukla jsem do ledničky - a tam za sýrem byly hodinky...." Tak je taky trochu k tématu...
VS Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 Teď jsem poslouchal jedním uchem zprávy (Nova) o tom, jak dospělí hledají dárky. A zazněl tam ženský hlas: "hledám dárky ze sportu všude - koukla jsem do ledničky - a tam za sýrem byly hodinky...." Tak je taky trochu k tématu... Vydrží dlouho čerstvé
vor Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 No ale asi baterce to moc nesvědčí .
bunny Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 neboli to nejake extremisticke hodinky? :D
VS Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2006 neboli to nejake extremisticke hodinky? :D jestli byly na baterku, tak určitě
midloch Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Jak by řekl kocour: A díval jsi se za ledničku? Kyž něco nemůžu najít tak tam to je...
Honza49 Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Horší je, když na to darující zapomene. Kdysi kolega našel před vánocemi za skříní hokejku. Pod stromečkem nebyla. odiče na to zappoměli. Kluci čekali pod oknem, že si zahrají hokej, a on nevědděl jak to rodičům říct.
Japezz Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Pripomina mi to jak kamarad kdzy byl malej zavrel kapra do skrine :] prej mu chtel yachranit zivot...:}
Kocour Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Třeba to byla součást testu a la COSC.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se