Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím proč, ale přidal jsem příspěveko prodeji jedněch mojich Primek na aukru ZDE do sekce a bylo to smazáno, potom do sekce prodej a taky smazáno..... nevím, ale že by některý z adminů byl jeden z přihazovatelů ???? :-D

Odesláno
Nevím proč, ale přidal jsem příspěveko prodeji jedněch mojich Primek na aukru ZDE do sekce a bylo to smazáno, potom do sekce prodej a taky smazáno..... nevím, ale že by některý z adminů byl jeden z přihazovatelů ???? :-D

a nezapomněl jsi uvést cenu?

Odesláno

Nevim, proc do prodejniho fora davas informaci o prodeji na Aukru? Ciste mezi nama, koho to zajima??? V prodejnim foru se ocekava, ze nabidnes vec, reknes co za ni chces a pak cekas, jestli se ti nekdo ozve. S inzeraty typu "na Aukru prodavam" bez jinam.

Cena samozrejme uvedena nebyla. Kdo by cetl nejaka pitoma pravidla, ze?

Odesláno

A co na tom zalezi jestli znam nebo neznam cenu? Proste jednou jsou tu pravidla, ktera se dodrzujou. Nedodrzujes pravidla, mas smulu. Prodejni forum neni ani aukcni server ani jeho pobocka. Chces prodavat, prodavej jko ostatni za pevne uvedene ceny, ktere samorejme muzes optimalizovat (smerem dolu) podle libosti. Nekdo to myslim zkousel "optimalizovat" i smerem nahoru, nemelo te velky uspech ;)

Odesláno

Nemá to tady s Vámi cenu panstvo. Je snad jasné že za kal. 66 ve stavu jaký je se chce něco od 400 do 600 korun. To je opravdu reakce sousedů kterým chcípla kozenka.

cau

Odesláno

Ach boooze..mas samozrejme naprostou pravdu! S nekteryma lidma fakt nema cenu diskutovat a uz vubec ne jim neco vysvetlovat. V posledni dobe mam takovy blby dojem, ze tohle forum je uz podobnyma lidma prosyceno vic nez je zdravo a nez jsem ochoten akceptovat. Priblblych hadek a nesmyslnych diskuzi je ceskoslovensky internet primo presycen a bohuzel, tohle forum neni vyjimka.

Odesláno

a taková tady byla před rokem pohoda.... skončila mi výstava a náhodou jsem stres odbourával hledáním informací o hodinkách, našel jsem chronomag a byl to balzám na duši.... jde to tady ale s úrovní příspěvků z kopce (čest výjimkám a štamgastům)

Odesláno
Ach boooze..mas samozrejme naprostou pravdu! S nekteryma lidma fakt nema cenu diskutovat a uz vubec ne jim neco vysvetlovat.

ano jistě, diskusi o problematice ebay/aukro threadu na fóru si představuji jinak, než pouhé smazání a následné "setření", že tam není cena, tak co...

V posledni dobe mam takovy blby dojem, ze tohle forum je uz podobnyma lidma prosyceno vic nez je zdravo a nez jsem ochoten akceptovat

atmosféra je špatná a mě osobně hodně serou věci jako útoky na Prima, jeho firmu, cenovou politiku etc... a nejsou z mé strany, ale spíše od některých štamgastů - závistivců

jde to tady ale s úrovní příspěvků z kopce

no vcelku se i stydím za mé minulé reakce, ale uvaž, není provokace na normální dotaz odpovídat mazáním příspěvků a povýšeneckým konstatováním "ani pravidla si přečíst neumí"? Nejsem zde častým hostem i když čtu jednou za čas komplet nové příspěvky, už vůbec nejsem velkoprodejcem na aukru. Ty primky co teď prodávám je moje vůbec první aukce v životě, takže mne omluv, ale ještě v tom neumím "chodit". A čekal jsem pouze normální a přiměřené reakce, jiné než mazání příspěvků. Kdyby jsi se jako admin obtěžoval mi alespoň poslat email, vůbec bych se tady tímhle tím nezabýval.

tož tak na zavěr

Odesláno

No ja nevim, mi prijde ten zvyrazneny a uplne prvni prispevek v prodejni sekci (konkretne tento http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=2671 ) jako dostatecne upozorneni? Nevidim na mazani prispevku porusujicich pravidla vubec nic spatneho a fakt se za to nehodlam citit provinile nebo jako hnusny cenzor. Mit dostatecny pristup a interface k administraci, tak by tohle forum znacne proridlo a bylo by to jen ku prospechu veci ;) Moznosti jsou bohuzel omezene a pokud nekdo nehodla ztracet cas ctenim pravidel, proc mam ja nebo kdokoliv jiny ztracet cas vypisovanim?

Odesláno

Souhlasím, na fóru jsem přesně jeden rok a týden a za tu dobu se velmi rozrostl počet návštěvníků a bohužel i poklesla v některých případech úroveň fóra - přibylo hádek a osobních narážek což lze hodnotit jako určité negativum. Jako pozitivum bych viděl zvětšení objemu a likvidity trhu (sekce prodám) :-) Není problém prodat cokoliv, pokud to není FAKE a pokud se tomu nasadí vhodná cena. Diskusní fórum obsahuje už veliké množství informací ať už pro nováčky nebo pro středně zběhlé "hodináře-amatéry" :-))

Jinými slovy etapu fóra "jen pro fajnšmekry" máme za sebou, přichází etapa masové návštěvnosti (viz výše)

Odesláno
Moznosti jsou bohuzel omezene a pokud nekdo nehodla ztracet cas ctenim pravidel, proc mam ja nebo kdokoliv jiny ztracet cas vypisovanim?

Rozumím Ti odklizec, ale jak vidíš podle datumu mojí první registrace, ani za tak dlouhou dobu co jsem tady navštěvníkem (a možná právě proto) jsem si nemyslel že NESMÍM vkládat odkazy na ebay/aukro atd..

hawk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...