Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Mě u toho nesedí jen ta cena... :unsure:

Co je na fotkách, vypadá dobře, ale fotky jsou na prd. Navíc to, co chce prodávající prodat, nemusí být to, co vidíme na fotkách.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

...hodinky na fotkách jsou v pohodě,mám doma stejný model 2008/2009 jen v jiné kombinaci....:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ne, bohužel jsem byl v pořadí. Zájemců bylo hodně, ono za tu cenu se nebylo co divit. Já to tady ani nedával ten inzerát, protože jsem si byl téměř jistej, že jsou o.k. a rovnou mu psal, ale stejně už byly zamluveny.

Odesláno (upraveno)

Tady jsou vidět rozdíly v číselníku u 16610 vyrobených v roce 2009 a 2010.

Dokonce některé poslední vyrobené 16610 mají antireflex na lupě. Předpokládám, že poslední strojky už mají vlásek setrvačky Parachrom-blu.

http://www.r-l-x.de/forum/showthread.php?101092-Sub-16610-verschiedene-Zifferbl%E4tter-und-das-Phantom

Upraveno uživatelem here
Odesláno (upraveno)

Nebo klasicky Chrono 24.com :). Skoro mě láká tam dát inzerát na 116610 LV za 4880 euro, schválně kolik hejlů by se ozvalo :D :D :D

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno (upraveno)

Zvláštní, napsal jsem mu vůbec dříve, než to tady posílal Chinasky, už jsem měl odpověď, že má předběžného zájemce, psal jsem mu znovu a údajně jsou prodány - tož nevím. Každopádně pokud to koupil někdo odsud, gratulace.

v podstatě 2 roky staré Suby za 85-86k

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Mne zase tvrdi ze si ich nechava a ze predaj zrusil.

Kazdopadne gratulacia ak je tu novy majitel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...