Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdysi, když jsem chodil do školy a učili nás s počítačema a s internetem (ale to už je dávno ... :) ) tak součástí výuky byla i netiketa ... .

Což by možná nebylo marné nějakým způsobem formalizovat i na chronomagu, přeci jen, vypadá to, že poslední dobou to tu jiskří, občas nějakej flame, možná by nebylo od věci trochu se pobavit, jak že se tu vlastně k sobě budeme chovat ... Je před Vánocema, nervy tečou ... Co ještě řešit veřejně, co už stáhnout do soukromí a pod. ...

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

souhlasím.

Jako jedno ze zdvořilých pravidel navrhuji nediskutovat v prodejních inzerátech, připustil bych pouze např. poznámku, upozorňující, že nabízený produkt je něco jiného, než za co ho vydává prodávající a v tomto smyslu. Bude-li chtít někdo s cenou prodávaného polemizovat, ironizovat předmět atd., ať si založí k tomuto vlákno.

Jinak samozřejmě obecná pravidla (uvedení ceny atd.),porušení by mělo znamenat po výzvě k doplnění smazání moderátorem.

Odesláno

Ja se jen obavam, ze veskera pravidla jsou na nic, pokud nejsou clenove fora schopni pri diskuzich dodrzovat zakladni pravidla slusneho chovani...

Zni to asi trapne, ale je to tak.

Sam jsem v posledni dobe prestal na forum psat - hadat se o hodinkach me nebavi.

Odesláno

Hmmm bylo to dřív "gentlemanské" fórum. já nehážu "hodinky do žita" , spíš to dávám za vinu předvánočnímu stresu.( Který mě teda úspěšně míjí)

Bohužel je tu čím dál víc lidí, tudíž si musíme na určité invektivy zvyknout ( bohužel)

Ale pořád si myslím, že ta úroveň není až tak krizově nejhorší!

Navrhuju na urážlivé a sprosté přízpěvky nereagovat.

Odesláno

Bohuzel, ten trend klesajici urovne tohoto fora je tu uz delsi dobu a s Vanocema to, obavam se, nema vubec nic spolecneho.

Zavadeni ruznych pravidel je sice hezka snaha, ale bohuzel, zcela zbytecna. Kazdou chvili se tu najde nekdo, kdo porusuje i ta jednoducha pravidla, jejichz dodrzovani potvrdil pri registraci. Zkratka, to co funguje na forech v zahranici tady asi jeste dlouho fungovat nebude, protoze cesi a slovaci jsou uz proste takovi. A rikam to nerad, ja osobne se v tomto momente uz ani nejdu nijak angazovat. Co jeste udelam je, ze napisu chronomagovi, at udela nejake "vyberove rizeni" na nove moderatory a pak uz tu budu k videni jen velmi malo a maximalne jako ctenar. Jinak receno, zlomil jsem hul...

Odesláno
  odklizec napsal:
Bohuzel, ten trend klesajici urovne tohoto fora je tu uz delsi dobu a s Vanocema to, obavam se, nema vubec nic spolecneho.

Zavadeni ruznych pravidel je sice hezka snaha, ale bohuzel, zcela zbytecna. Kazdou chvili se tu najde nekdo, kdo porusuje i ta jednoducha pravidla, jejichz dodrzovani potvrdil pri registraci. Zkratka, to co funguje na forech v zahranici tady asi jeste dlouho fungovat nebude, protoze cesi a slovaci jsou uz proste takovi. A rikam to nerad, ja osobne se v tomto momente uz ani nejdu nijak angazovat. Co jeste udelam je, ze napisu chronomagovi, at udela nejake "vyberove rizeni" na nove moderatory a pak uz tu budu k videni jen velmi malo a maximalne jako ctenar. Jinak receno, zlomil jsem hul...

Odklizeci nestras, Chronomag bez Tebe je jako more bez vody! :)

Odesláno
  watch napsal:
  odklizec napsal:

Nestrasim..jednam. Fakt uz mne delsi dobu nebavi cist nektere prispevky a jeste mene na ne reagovat. A vcerejsek a to co se tu delo byla takova ta povestna posledni kapka. Jeste jsem si to nechal ulezet pres noc, ale v podstate jsem byl rozhodnuty uz vcera ;)

Odesláno

Odklízeči, ty děláš zásadní chybu, že to tady moc pročítáš. Musíš se naučit selektovat text. Přejedeš odstavec jen tak letmo očima, a kdž tam něco zajímavého zahlédneš, tak to přečti celé. Takové ty různé tlachy a dohady vynech. A budeš v pohodě. :) :) :)

Odesláno

Diky ale ne. Nemam ve zvyku menit rozhodnuti a ani k tomu momentalne nevidim zaden dobry duvod. To si spis zalozim vlastni forum a budu si tam psat sam se sebou ;)

Nerikam ze sem obcas nezajdu, ale uz se nehodlam velmi zapojovat a moderovani bude muset nekdo prevzit. Chronomagovi uz jsem dal vedet.

Odesláno
  odklizec napsal:
  watch napsal:
  odklizec napsal:

Nestrasim..jednam. Fakt uz mne delsi dobu nebavi cist nektere prispevky a jeste mene na ne reagovat. A vcerejsek a to co se tu delo byla takova ta povestna posledni kapka. Jeste jsem si to nechal ulezet pres noc, ale v podstate jsem byl rozhodnuty uz vcera ;)

co se tu delo ?

Odesláno
  typograf napsal:
Odklízeči, ty děláš zásadní chybu, že to tady moc pročítáš. Musíš se naučit selektovat text. Přejedeš odstavec jen tak letmo očima, a kdž tam něco zajímavého zahlédneš, tak to přečti celé. Takové ty různé tlachy a dohady vynech. A budeš v pohodě. :) :) :)

To prave jakozto moderator nemuzu ;) A navic, mne to driv tesilo cist tady skoro vsechno. A ted uz to jen tak preletim ocima, naprdne mne hned prvni diskuze a mam po nalade cist to dal. A proc si znechucovat neco, co mam rad, ne?

Odesláno
  odklizec napsal:
Diky ale ne. Nemam ve zvyku menit rozhodnuti a ani k tomu momentalne nevidim zaden dobry duvod. To si spis zalozim vlastni forum a budu si tam psat sam se sebou ;)

Nerikam ze sem obcas nezajdu, ale uz se nehodlam velmi zapojovat a moderovani bude muset nekdo prevzit. Chronomagovi uz jsem dal vedet.

Tvoje prispevky jsou pilirem tohoto fora. Nedovedu si to tu bez tebe predstavit. Ale tvoje rozhodnuti chapu a lituji zaroven. :) :) :)

Odesláno
  watch napsal:
Tvoje prispevky jsou pilirem tohoto fora. Nedovedu si to tu bez tebe predstavit. Ale tvoje rozhodnuti chapu a lituji zaroven.  :)  :)  :)

přesně tak bez tebe to prostě nebude ono, a to bude škoda :(

Odesláno

Panove tesi mne vase slova, ale vite jak se rika, ze nikdo neni nenahraditelny? ;) Myslim si, ze to je hluboka pravda. A navic, dneska uz jsou tu i mnohem fundovanejsi prispevatele nez jsem ja, casto i lide, kteri se tim zivi. Takze urcite o nic neprijdete. A treba mi to casem bude tak chybet, ze vyrobim vlastni forum s jasne danyma pravidlama, bez reklamy a s nekompromisnim pristupem k porusovani pravidel..a budu si v nem povidat sam se sebou ;)

Odesláno

no jsem na tebe zvedav odklizeci, rikam si uz delsi dobu - nechod sem, nechod sem - uz to za to nestoji, ale stejne se sem nejak vzdycky zatoulam :-); jeste mi prozradte co se tu vcera delo nekaleho ?

Odesláno

steel: Nevím co se tu včera dělo, ale jak sem tak letmo pročetl, vypadá to na vlákno o českých hodinkách ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...