Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

honza: ale ne :) Jen si myslím, že se z komára dělá velbloud a jaksi je tu opomíjena skutečná objektivita.

Vzpomeň třeba na Kenyho. Ten člověk nikdy neporušil žádné pravidlo a přesto se do něj navážela spousta lidí. Četl jsi, že by někdy volal po cenzuře svých odpůrců? Když už to nevydržel, tak se sebral a zmizel, ale nikdy si na nikoho nestěžoval. Kolik lidí tehdá porušilo pravidla, kterých se dnes dovolávají? Pokud chci někomu diktovat co je správné, tak musím začít nejdřív u sebe.

Odesláno

To 32000 kenny byl jiný případ, ten nasíral lidi,že sekal patky a vše měl nejlepší. Ale když se tad y někdo kdo dle vyjadřování ještě včera nosil Pampers naváží do ctihodných kmetů a říká jim senilní ujové tak říkám "pryč s ním". Myslíš si,že třeba Kamil je neobjektivní ?Že by zbytečně mazal. Já ne!

Odesláno

typograf: nebaví, ale měl jsem nějaké nutkání nebo co :D

honza: já hlavně na objektivitu nevěřím všeobecně :) Proto příklad knížete a kenyho, ty jsou asi nejkřiklavější. Na tomhle fóru nebude pořádek dokud tu nebudeme mít všichni stejný názor. A to ten můj :D

Jinak souhlasím, urážet kmety se nemá :) Pro mazání příspěvků jsem třeba v inzerci. Prodávám a když nechcete koupit, tak mi do toho aspoň nemudrujte. BUBÁK to začal řešit po svém a zdá se, že úspěšně. K nevděčné práci obou našich inkvizitorů nemám nejmenší výhrady, ale rozhodně nebudu ten, kdo je bude popohánět do větších výkonů.

Odesláno
šmarjá ..... lidi, co to tu pořád řešíte??? Divím se, že vás to pořád baví. :cool: :cool: :cool:

to tak byva ked ma niekto vela casu a ziadnu babu..

Odesláno

Blekota-souhlas,je to furt dokola.

To-Odklízeč : Je Ti jasný,že pokud splníš hrozbu odchodu,tak jako bys nás dal všechny do babyboxu?? Každý dítě zlobí a neodložíš ho :)

Odesláno
Souhlasím s frantíkem a ciferníkem - čím míň mazání, tím líp. Už jenom proto, aby si lidi dávali sami pozor, co napíšou.

OK, a ještě bych je jednou za čas přinutil, aby si všechny svoje příspěvky po sobě přečetli. Souhlasíš cigi? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...