PetrCB Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 (upraveno) Nakonec i já se po delší době dostal k tomu podělit se o svojí radost z nových hodinek - Seiko Flieger 2 model SNZG13K1. Dlouhou dobu jsem hodinky vůbec nenosil - proč taky, když jsou dneska hodiny na mobilu a ten má každej u sebe ne? Ono ale hodinky maj opravdu něco do sebe a při výběru jsem pomalu začal propadat lásce k soukolí. Nakonec díky zdejšímu fóru a radám zkušených padla volba na výše uvedená Seika - moje vůbec první automaty, do kterých jsem nechtěl nijak horentně investovat a vlastně si i tak trochu vyzkoušet, jestli mi automaty sednou a nebude mi vadit častější přeřizování a dost možná i zastavování po delší době nenosení. Po několika měsíčním každodenním používání hodnotim určitě kladně a problém v automatech žádný nevidím ... a navíc tikaj Snad se fotky třeba hodí i někomu, kdo bude mít podobný vkus a bude o nich uvažovat ... pokud bude někoho cokoli zajímat, ať se ptá ... a pokud budu já jako chronoamatér schopnej odpovědět, rád se podělim ... Upraveno 8. prosince 2013 uživatelem Honza.manta
cody Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Pořídil jsi asi to nejuniverzálnější, čím se dá vkročit do světa horologie a inhuse hodinařiny. Osobně mi pouze vadí plechové koncovky tahu, proto jsou u nás na strapu. A jiná barva. Každopádně skvělý počin a finančně to je v porovnání se se swiss konkurencí téměř zdarma. O černém strapu zauvažuj:-) Manželka i já je nosíme rádi, je to zvláštní pocit jak jsou "male", ale to k nim patří.
montemar Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 gratuluji :-) hodinky fajn... a mimochodem, mooc pěkný fotky
Hoonza Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Ja Seiko muzu. Pekny, strizlivy hodinky, ktery jiste budou dobre slapat. At ti slouzi a delaji radost.
habadej Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Odesláno 28. února 2012 Promýšlenej a neuspěchanej výběr. Tak to má být. Ideální hodinky na rozjezd. Gratuluju.
zekhla Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Pěkně si je nafotil... To jsem nevěděl že v tobě dřímá fotograf Doufam že až je budeš prodávat, tak jsem první na řadě ;-)
rammi Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Pěkné, pěkné, trochu připomínají nějaké pilotky. Čistý vzhled, hodí se fakt asi na všechno... Každou chvíli mi mají přijít monstery, ale koukám, že u seika si musí vybrat snad každý
Martin JJJ Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Prochazim forum co jsem zameskal ale ty seika jsou asi nej co jsem zatim nasel... Sam bych je unosil taky..
efreeti Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Sympatické hodinky. Gratuluji!Jedny z nemnoha Pětek co se mi vlastně celkem líbí Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem efreeti
ggrand Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Schvaluju výběr. Na fotkách vypadají ok, ale na živo na mě udělaly ještě lepší dojem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se