Primoš Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Dnes jsem zjistil, že jsou hodinky Missil,nicméně jako by PS dvojkám s pr.... vypadli, jen byli vyráběné dřív než PS 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Dobrý den,poradí někdo o jaký model se jedná? Děkuji,Senior 1949. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Jedná se o model super bastl. Ciferník je ze strojku kal.69 a strojek je kal.68 s dobastlenou nástavbou samonátahu z kal.69. Takže upevňovací body ciferníku nesedí a tudíž musely být odlomeny a cifr je nějak nalepen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Moc děkuji za vyčerpávající info i když mne nepotěšílo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Dnes jsem zjistil, že jsou hodinky Missil,nicméně jako by PS dvojkám s pr.... vypadli, jen byli vyráběné dřív než PS 2.A foto nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Dovolil bych si jen upravit info o ciferníku, který je ze strojku 96 a proto nesedí jeho nožky do strojku 68. Ciferník z 69 má rozteč nožek shodnou se strojkem 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 To je sice pravda, ale tenhle cifr je z kal.96. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 To je sice pravda, ale tenhle cifr je z kal.96.No přesně. A musí být po okraji mírně líznutý, jinak se do toho pouzdra nevejde. Takový jsem měl taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Vejde, ale bez armovák a tudíž bez vodotěsnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Dnes jsem zjistil, že jsou hodinky Missil,nicméně jako by PS dvojkám s pr.... vypadli, jen byli vyráběné dřív než PS 2.Já narazil na podobné... "PREMIRA"Ještě na dva metry jsem pořád myslel, že se jedná o PSII! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Rovněž jeden nákup bez brýlí na ostrvském blešáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Tohle ale nejsou PSII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Ale vypadají také dobře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Já taky myslel stopro P.S.2 ,ale když mi je půjčil čuměl jsem jak ..... a na víku potapěč !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik.H Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Jedna japonská variace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Tak konečně komplet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Nádhera nesmírná .... modrej a šedej číselník a hlavně vykouslý pouzdra marně sháním a sháním a sháním a zatím pořád nic , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Připojuji se ke gratulaci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Tak konečně komplet :-) Nemáš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Nekaž mu to... takovou radost měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se