mondeo2 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 No ale hlavně s tím nejezděte na mopedu...........Protože úkol ten zněl jasně : Nesmí projet muž s koženou brašnou............................
montemar Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Když už kabelečku, tak aspoň hodinkovou ne? nedaří se mi vygůglit cenu na tu omega city bag, nevíte někdo?
Viktor Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 nedaří se mi vygůglit cenu na tu omega city bag, nevíte někdo? Zkusil bych zavolat k AD, třeba k Dušákovi.
Locque Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Vono je tam vůbec moc pěknejch věcí... http://www.omegawatches.com/accessories/fine-leather
Skalamander Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Já nosím jako volnočasovou tuhle: link
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Z praxe si dovolim poznamenat, ze messenger bagy a jakekoliv klony s tim prehazovacim vikem jsou uplne na prd.Protoze kdyz tam chcete neco vyndat, stojite, potrebujete obe ruce, tak to viko drzite bradou.Mam podobnou tasku na ntb...
Pirx Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 nedaří se mi vygůglit cenu na tu omega city bag, nevíte někdo? Nejaky ceny jsou tady: http://forums.watchuseek.com/f20/visit-omega-boutique-los-angeles-534541.html Ten City bag asi bude stat podobne jak Messenger bag...
montemar Odesláno 3. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2012 díky za odkaz. :-).. tak to jsem nebyl daleko od skutečnosti, když můj odhad byl 1000?...
gougy Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Nenosím, ale brácha má výbornou zkušenost s TUMI.
kenzo Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 nechapu jak nekdo muze nosit po kapsach mobil, klice, penezenku a co ja vim co jeste.. nosim Emporio Armani latkovou, ale koukam po kozene, bo v nem chci tahat i ipad. delaj pekny decentni v cerne nebo hnede kuzi. kolem 5k se daj obcas sehnat treba na yoox.com.
NIGHTinGALE Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Když nejsem v obleku, chodím většinou takhle a kabelku mám už asi tři roky tuhle.
Jeremy Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Moje značka je Bally. Když kabela, tak taky švýcarská.
hugovec Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Zkus mrknout taky na Porsche Design, tam se dá celkem taky vybírat.
Klotzman Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Z praxe si dovolim poznamenat, ze messenger bagy a jakekoliv klony s tim prehazovacim vikem jsou uplne na prd. Protoze kdyz tam chcete neco vyndat, stojite, potrebujete obe ruce, tak to viko drzite bradou. Mam podobnou tasku na ntb... Jo, to potvrzuju - mám takovou asi tři měsíce a ještě jsem si nezvykl - bradou držím víko, jednou rukou okraj aby to drželo otevřený, druhou něco cpu dovnitř a nejde to, páč se mi uvnitř něco jinýho sesypalo...
montemar Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Zkus mrknout taky na Porsche Design, tam se dá celkem taky vybírat. porsche je fajn brand, ale myslím, že fakt jen v tom, co umí nejlíp, tj. plechoví miláčci. .. všechny ty boty, tužky, hodinky a já nevim co ještě... no nevim... :-( to už s kvalitou ze zuffenhausenu má pramálo společného...
Slim_brno Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Když nejsem v obleku, chodím většinou takhle a kabelku mám už asi tři roky tuhle. Nigu, nechceš už ty netopýry přestat nosit a prodat mi je?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se