Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No ale hlavně s tím nejezděte na mopedu...........Protože úkol ten zněl jasně : Nesmí projet muž s koženou brašnou............................

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak si ji nech udělat od Simona

:smile_anim:

Odesláno

Z praxe si dovolim poznamenat, ze messenger bagy a jakekoliv klony s tim prehazovacim vikem jsou uplne na prd.

Protoze kdyz tam chcete neco vyndat, stojite, potrebujete obe ruce, tak to viko drzite bradou.

Mam podobnou tasku na ntb...

Odesláno

nechapu jak nekdo muze nosit po kapsach mobil, klice, penezenku a co ja vim co jeste.. nosim Emporio Armani latkovou, ale koukam po kozene, bo v nem chci tahat i ipad. delaj pekny decentni v cerne nebo hnede kuzi. kolem 5k se daj obcas sehnat treba na yoox.com.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Z praxe si dovolim poznamenat, ze messenger bagy a jakekoliv klony s tim prehazovacim vikem jsou uplne na prd.

Protoze kdyz tam chcete neco vyndat, stojite, potrebujete obe ruce, tak to viko drzite bradou.

Mam podobnou tasku na ntb...

Jo, to potvrzuju - mám takovou asi tři měsíce a ještě jsem si nezvykl - bradou držím víko, jednou rukou okraj aby to drželo otevřený, druhou něco cpu dovnitř a nejde to, páč se mi uvnitř něco jinýho sesypalo...
Odesláno

Zkus mrknout taky na Porsche Design, tam se dá celkem taky vybírat.

porsche je fajn brand, ale myslím, že fakt jen v tom, co umí nejlíp, tj. plechoví miláčci. .. všechny ty boty, tužky, hodinky a já nevim co ještě... no nevim... :-( to už s kvalitou ze zuffenhausenu má pramálo společného...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...