Přejít na obsah

Omega Genéve Vitage

Doporučené příspěvky

Návštěvník Patrician
Odesláno

Zdravím Vás, prosím poraďte s koupí Omega Vitage, mám v merku tyto hodinky: https://www.chrono24...&watchTypeId=U.

Zajímá mě:

- jaká asi bude přesnost a stav strojku po tolika letech

- zda-li se jedná o slušný kalibr

- jak hodnotíte celkový stav vs. cenu

- chci je na denní nošení k obleku

Díky

Patrician

Odesláno

Hodinky jsou v pěkném stavu (roční záruka), přesnost bude záležet na seřízení a způsobu nošení versus odkládání. Cena je velmi slušná (navíc je prodávající ochoten o ceně jednat). Pokud máš obvod zápěstí do 17cm, je to OK, já bych s takovým průměrem vypadal směšně.

Odesláno

Radeji se podivej po ocelovych. Ze zlacenych hodinek bych mel strach, povrch bude degradovat, zlato se postupne prosoupe na ocel. A nebo rovnou zlate, to je taky moznost.

Odesláno

S kvalitou zlacení na Genéve není problém 20mikronů stačí a z vlastní zkušenosti mohu napsat, že vydrží opravdu víc než "standardní pozlacené hodinky".

Ale cena není nízká a tak bych se taky podíval po tomtéž ve zlatě.

Návštěvník Patrician
Odesláno

Diky za odpovedi, strojek byl serizen pred 6 mesici primo v Omega, mam je rezervovane,mam je vzit,nebo pockat a podivat se po zlatych? Patrician.

Odesláno

Dám Ti dobrou radu, rozhodně nekupuj. Zavři tyhle stránky a už nikdy nečti chronomag, jinak se ti stane to co nám. Totálně zblbneš a dostaneš chronobundus a utratíš za hodinky vše co máš :D

Návštěvník Patrician
Odesláno

Když je to z Rakouska, tak clo se neplatí aní DPH, je to tak? Díky.

Návštěvník Patrician
Odesláno

Diky, ted sbiram prispevky,abych je za cas prodal nebo vymenil? :smile_anim:

Odesláno

Možná mi nebudeš věřit, ale máš dvě možnosti. 1. Utratit všechny peníze 2. Nechodit sem. Měl jsem 8 měsíců pausu a nechodil jsem sem. Sotva jsem znovu začal zase 200 litrů v haj.lu, varuju tě!!! No abych se přiznal tak jsem peníze utratil zase za jiné věci, to si nevybereš :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...