Návštěvník Patrician Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Odesláno 2. března 2012 Zdravím Vás, prosím poraďte s koupí Omega Vitage, mám v merku tyto hodinky: https://www.chrono24...&watchTypeId=U. Zajímá mě: - jaká asi bude přesnost a stav strojku po tolika letech - zda-li se jedná o slušný kalibr - jak hodnotíte celkový stav vs. cenu - chci je na denní nošení k obleku Díky Patrician
Josef01 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Hodinky jsou v pěkném stavu (roční záruka), přesnost bude záležet na seřízení a způsobu nošení versus odkládání. Cena je velmi slušná (navíc je prodávající ochoten o ceně jednat). Pokud máš obvod zápěstí do 17cm, je to OK, já bych s takovým průměrem vypadal směšně.
skalis Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Radeji se podivej po ocelovych. Ze zlacenych hodinek bych mel strach, povrch bude degradovat, zlato se postupne prosoupe na ocel. A nebo rovnou zlate, to je taky moznost.
gougy Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 S kvalitou zlacení na Genéve není problém 20mikronů stačí a z vlastní zkušenosti mohu napsat, že vydrží opravdu víc než "standardní pozlacené hodinky".Ale cena není nízká a tak bych se taky podíval po tomtéž ve zlatě.
Návštěvník Patrician Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Diky za odpovedi, strojek byl serizen pred 6 mesici primo v Omega, mam je rezervovane,mam je vzit,nebo pockat a podivat se po zlatych? Patrician.
Josef01 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Odesláno 3. března 2012 To záleží na tobě, pozlacené není problém, tahle cenová relace se nedá brát jako v investice. Možná si vybereš TADY
Návštěvník Patrician Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Posílám foto a doplnění stavu viz. výše odkaz: - byly servisovány před 6 měsíci Foto: https://www.epartners.cz/fip/uschovna/4e242589cb9960c6d6604993eae8887fd2d072e5 Koupit / Nekoupit? Patrician
Josef01 Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Odesláno 4. března 2012 Dám Ti dobrou radu, rozhodně nekupuj. Zavři tyhle stránky a už nikdy nečti chronomag, jinak se ti stane to co nám. Totálně zblbneš a dostaneš chronobundus a utratíš za hodinky vše co máš
Návštěvník Patrician Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tak jak?Co doporučujete???
Návštěvník Patrician Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Tak jak?Co doporučujete???
Návštěvník Patrician Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Tak jsem je koupil, pošlu foto :-)
Návštěvník Patrician Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Když je to z Rakouska, tak clo se neplatí aní DPH, je to tak? Díky.
Frantik Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Když je to z Rakouska, tak clo se neplatí aní DPH, je to tak? Díky. Je
Josef01 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Já jsem Tě varoval a jsou na to i svědci, ted jsi v háji
brett Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Pěkný kup. Ceny u vintage jsou vždycky o emocích.Gratuluju!
Návštěvník Patrician Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Diky, ted sbiram prispevky,abych je za cas prodal nebo vymenil?
Josef01 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Možná mi nebudeš věřit, ale máš dvě možnosti. 1. Utratit všechny peníze 2. Nechodit sem. Měl jsem 8 měsíců pausu a nechodil jsem sem. Sotva jsem znovu začal zase 200 litrů v haj.lu, varuju tě!!! No abych se přiznal tak jsem peníze utratil zase za jiné věci, to si nevybereš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se