Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pánové,jelikož moje vysněné hodinky putuji poštou ke mě na adresu rozhodl jsem se založit toto vlákno kde se necham inspirovat od Vás zkušenějších nákupem nového řemene na moje budouci hodinky.

Co myslíte? Řemen nebo ocelový tah popř.prosím o odkazy v obou připadech.Moc Vám děkuju za pomoc při výběru.Roman.

Na fotkách je řemen z kohoutí kůže-bavil jsem se s Jakubem a řikal mi že je dost jetý tak proto chci náhradu.

post-21035-088003400 1330945709.jpg

post-21035-061373400 1330945730.jpg

post-21035-060877000 1330945752.jpg

Návštěvník dlubix
Odesláno

gratuluju k nakupu, taky mne svrbela ruka si je koupit :smile_anim:

Za sebe bych postupoval takto: 1. koupil origo tah, 2. koupil origo preklapeci sponu a nechal si remen usit u Simy Můj odkaz a dle potreby prehazoval. Do gumy bych u tohoto modelu nesel.

Jo, to je dobrej nápad, ale pokud vezmeš ten tah a překlápěčku nový od AD, připrav si cca 30k. To do tohodle už lehce vysloužilýho, ač pěknýho, chrona fakt cenu dávat nemá. Nech si u Simona ušít parádní řemen, pardon, řemíneček :-D a máš to.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Gumajefajn

Fazer má recht, gumajetakyfajn. Zvlášť na léto.

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

uuups, to mne samotnyho prekvapilo. Ja tedka kupoval na Colty tah origo ve Zline na objednavku bratru za 11K. U kuze bych asi ozelel preklapku za 7K a nechal si trn. Ale s tou gumou nevim, na druhou stranu trnova se da koupit origo u AD za 2K.

Origo trn stojí cca 800kč. 2k fakt ne.

EDIT: myslels trnovou sponu nebo gumu s trnovou sponou? Jestli tu gumu, cena 2k souhlasí.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Díky moc chlapi za názory a za nápady.Za ten tah opravdu nemužu dát 30 tisic,to fakt ne :crying_anim:

Ten kožený řemen bych bral ale maximálně do dvou tisic.Kdo je šije na zakázku? Někdo tady z členů?

Odesláno

Lasko, nic nevymyslej, cerny macaty hladky tele se smetanovou niti.

Do dvojky by to od mistra Simy mohlo byt a budes mit lepsi nez origo.

Osobne vyzkouseno.

Zaprve fakt neni dobry moc vymyslet, becka jsou slozity hodinky a potrebuji jednoduchy remen.

A za druhy Ondra fakt umi.

A za treti asi budes mit poradnou ruku, tak si reknes jak chces remen dlouhy aby sedel.

Odesláno

Napiš SIMONovi , ten ti vystřihne takovej řemen , že budeš kulit oči :-) hlavně má neskutečnej výběr materiálu takže si na 100% vybereš dle chuti.

Odesláno

Koukal jsem do krásného vlákna s řemeny co vyráběl Simon a opravdu parádni!

Chlapi! Poradte! Ukradl jsem pár fotek a chci vědět Vaší kritiku.Do čeho by jste šli?

post-21035-042634200 1330979517.jpg

post-21035-081222400 1330979526.jpg

post-21035-011401600 1330979534.jpg

Odesláno

Tak nakonec jednoduchý černý kožený řemen prošívaný po krajích bílou nití jsem dnes na Vaše rady pořídil a vypadá to o stoprocent lépe.Zkusim to co nejdříve nafotit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...