panedge Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Jo je to docela fajn,ale ne za 700 tisíc
skalis Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Mi se to libi. To je furt reci, ze nedelaji komplikace a ted prijdou s zajimavym provedenim rocniho kalendare a druhe casove zony a vsichni remcaj. Hlavne indikace mesice se mi moc libi. I to ovladani luneta+korunka je fajn. Ja jsem si nikdy nestezoval, ze nedelaji komplikace. Naopak mi prijde, ze diky jejich absenci jsou jejich strojky (i pouzdra) robustnejsi a bez problemu diky tomu dokazou zvladat kazdodenni provoz na zapesti pri vetsine cinnosti.
Head Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 ta komplikace je fakt zajimava, video, jestli tady jeste nebylo..
Jay Doll Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Díky, to video jsem ještě neviděl. Evidentně to nejsou hodinky pro průměrného člověka, stejně jako Yacht Master II, protože tenhle způsob nastavování si snad nemůže nikdo zapamatovat
eskimak Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Mate ich tu niekto? Musim sa priznat ze mne sa sialene pacia, to zobrazenie datumu je svetove. Len ta cena... :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se