lib Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Mozna nema historii, ale podle toho, jak ma naslapnuto, se zda ze budoucnost urcite ma.
Locque Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 nie určite nie Ml je super značka ale musíš uznať, že v porovnaní s RLX, Breitlingami atd... je to len priemer a čo mi trošku vadí je aj to že nemá historiu Proč? Vymlouvat se na nízkej věk ML je podle mě vůči nim dost nefér. Co je mladý, je špatný? Jak psal Bandi - vzít tyhle prachy a nacpat je do "léty prověřený značky" umí každej. Ale vybrat si něco takovýho, to umí fajnšmékr a já mu tleskám... Já bych např. B zpět místo ML nechtěl... Ba právě nějakej pěknej kousek z masterpiece bych moc rád ponosil... Ale každýmu co jeho jest.
bandicoot Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 (upraveno) ML diky rade Masterpiece, diky vkusnemu trendu a diky dynamickemu drajvu Breitling IMHO precniva.Ze maj ceskymu uchu nelibozvucny jmeno na urovni hair styling salonu je jediny minus, ale je to jen a jen o nasem uchu. Upraveno 18. března 2012 uživatelem bandicoot
Petr Svenda Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 ML diky rade Masterpiece, diky vkusnemu trendu a diky dynamickemu drajvu Breitling IMHO precniva. Ze maj ceskymu uchu nelibozvucny jmeno na urovni hair styling salonu je jediny minus, ale je to jen a jen o nasem uchu. A to snad ani ne. Mne treba hrozne nelibozvucne zni A. Lange, ale rozhodne nemohu rict, ze bych je kvuli tomu nechtel
Potkan Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Dobres vybral. Ten rotor je husty techno. Urcite sem pak hod nejaky zivy fotky.
rumi Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 tak jsem je v tom dojclandu okouknul, nevypadaji vubec spatne, libili se me strasne ale jeste jsem je nevzal (jedu tam jeste za 14dni takze mam 14 dni k dobru) - protoze jsem nad tim premyslel a ony by to mely byt denni hodiny, ktere neco vydrzi, nevadi jim voda, ... a to si myslim ze by tady tyhle nebylytakze porad vaham....... muzu dotaz z trosku jineho soudku? - na hodinky jsou nejake katalogove ceny, samozrejme jdou sehnat levneji nez tyto - myslite ze je to jenom vycuranosti ceskych 'obchodniku' ze tady maji ceny tak vysoke?? kolik na tom potom ma ten nemec kdyz hodinky prodava za 60t a tady je sezenu za 80? nebo tam 80t tady 117t?zkouseji hosi u nas co vydrzime a nechame si libit?? bo kdyz to tak vezmu - tak za stejnou cenu co jsou tady je mam v italii i s luxusni dovolenou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se