Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vas panove,

jsem tady novy, ale uz nejakou dobu to tady sleduji, nejakou dobu uz ve me uzrava myslenka poridit si nejake hodinky ML. Rozpocet na to mam 70 - 80t, kdyz bude nejhur trosku pritlacim :) myslite ze je to realne? Co byste me doporucovali?

Me se libi http://www.chrono24.cz/mauricelacroix/maurice-lacroix-phase-de-lune-ref-mp6428--id1748194.htm nebo http://www.chrono24.cz/mauricelacroix/masterpiece-calendrier-retrograde-neu--id1900608.htm?dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&query=maurice+lacroix+masterpiece&sortorder=0&maxAgeInDays=0&merchantId=-1&watchTypes=U&manufacturerIds=163&priceFrom=65000&priceTo=75000&usedOrNew=new&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm. Nejakou dobu jsem posilhaval i po tag heuer - ale nejak vic se ted priklanim k ML. Poradite mi prosim?

Diky

Rumi

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

tak pozdavky zadne specialni nema - snad jen aby se mi libily ;) urcite ale hodinky nove, doporucis mi neco jineho?

Upraveno uživatelem rumi
Odesláno

Nenech se zviklat. Hodinky z rady Masterpiece se z druhe ruky prodavaji za slusne penize.

Naopak mi tvoje volba prisla velmi vyzrala, protuze tam za ten budget dostanes opravdu hodne.

Vzit 70k a koupit Breitling umi kazdej, ale jit do ML, to ukazuje jistou vyspelost.

Odesláno

ahoj, bandicoote, diky ;) opravdu mi to v hlave uzrava delsi dobu a abych se prizenal budou to moje prvni 'lepsi' hodinky. Z druhe ruky myslis co? Poradis kde by se daly sehnat? - dival jsem se na chrono24 a nevim jestli se tomu da verit, ono poslat nekam 70t - clovek ma trosku strach

Odesláno (upraveno)

Zenith má vlastní kalibr, ty ML ne (je to nějaká hodně upravená ETA, žejo?). Což je celkem argument..

EDIT: A ty druhý ML maj Unitas, koukám.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

v cem je zenith lepsi nez ml?

Dovolil bych si odpověděť. Pokud koupíš Zenith se strojem El Primero, tak se jedná o opravdu TOP stroje s dlouhou tradicí. Zenith je pro mě někde nad Breitling, Omega, ML, apod. Podle mě dělají krásné hodinky ke kterým by měl člověk dospět (aby ocenil stroj, různé komplikace, ...). Maurice Lacroix je mi velice sympatická značka. Dají se koupit hluboce pod retail cenou a vůbec to nejsou špatné hodinky. Dost lidí má názor, že nemají vyhraněný svůj styl, ale když člověk hledá, tak od ML lze nalézt krásné hodinky.
Odesláno

Tak např. Zenith. jinak původně jsem chtěl doporučit sledování prodejního vlákna, kde se dají sehnat hodinky ve výborném stavu za velmi dobré ceny.

Treba si ešte raz prečítať názov vlákna.

Inak dobrá voľba, ML je jedna z najdynamickejšie sa vyvíjajúcich sa značiek.Ja by som si vybral tie retrograde.

Odesláno

Treba si ešte raz prečítať názov vlákna.

Inak dobrá voľba, ML je jedna z najdynamickejšie sa vyvíjajúcich sa značiek.Ja by som si vybral tie retrograde.

A taky si přečíst celou diskuzi, viz třetí příspěvek.
Odesláno

Zenith je podle mě lepší ve všem. Ty prachy za přebouchaný unitas v ML Masterpiece bych fakt nedal, ale cenu si asi drží, jak pravil Bandi.

Odesláno

rumi, ML vlastní kalibry má, ale za těžší peníze. Já být tebou přišetřim a jdu do Omeg Aqua Terra s inhousem 8500, tak si představuju hodinky na celej život. Ale o to tady na fóru koneckonců nejde:)

Odesláno

no psal jsem ze jsem ochoten trosku i pritacit..sice na to padne babiccin zlaty chrup, ale tak neda se :)

Odesláno

Řada Masterpice je dokonalá, bohužel většina modelů je mi trošku větší, jinak bych nakupoval a nakupoval a nakupoval a ... :)

Já mám vyzkoušeného tohoto prodejce:

http://www.ebay.de/sch/new-yorkerin/m.html?hash=item3371ccd47d&item=220952581245&pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&_trksid=p4340.l2562

Nové hodinky, dobrá cena, kompletní balení, vyplněná garanční karta. Vše jak z kamenného krámu. Doporučuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...