gougy Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Cizizen koupil švýcaraskou společnost Prothor A Prothoru patří výrobce strojků La Joux Perret, výrobce dílů Prototec, a také Arnold & Son. Myslím, že se máme na co těšit. Edit: odkaz Upraveno 6. března 2012 uživatelem gougy
siwi Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Zajímavé. Citizen má při rom vlastní velmi dobré technologie. Docela by mě zajímalo, co touhle akvizicí sleduje? Co mu ještě ve výrobním programu chybí? No, uvidíme
gougy Odesláno 6. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Zajímavé. Citizen má při rom vlastní velmi dobré technologie. Docela by mě zajímalo, co touhle akvizicí sleduje? Co mu ještě ve výrobním programu chybí? No, uvidíme Je to největší hodinářská firma, chybí jim právě jenom ten nápis swiss made
siwi Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Asi jo, ale mám pocit, že tahle značka ho snad ani nepotřebuje. I tak má skvělé renomé.
Chumpus Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Podle mě udělají sub-brand nebo to nacpou pod The Citizen. La Joux Perret dělá strojky s docela zajímavými komplikacemi, takže asi bylo levnější koupit takovou firmu než se vrhnout na vlastní vývoj. Možná to taky naznačuje něco o finanční úspěšnosti Prothoru.On je Citizen hodně populární v Asii, tam se mu vlastní luxusní kolekce vyplatí.
instant Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Zajímavé. Citizen má při rom vlastní velmi dobré technologie. Docela by mě zajímalo, co touhle akvizicí sleduje? Co mu ještě ve výrobním programu chybí? No, uvidíme chyba im Grand Citizen so vsetkym co s tym suvisi. paradoxne su na tom marketingovo lepsie ako Seiko, lebo nezasvatenym svetoobcanom znie znacka Citizen velmi svajciarsky..
instant Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Podle mě udělají sub-brand nebo to nacpou pod The Citizen. La Joux Perret dělá strojky s docela zajímavými komplikacemi, takže asi bylo levnější koupit takovou firmu než se vrhnout na vlastní vývoj. Možná to taky naznačuje něco o finanční úspěšnosti Prothoru. On je Citizen hodně populární v Asii, tam se mu vlastní luxusní kolekce vyplatí. a tiez v USA napr. Rozhodne to bude zaujimave - mozno si raz kupim aj mechanicke Campanola
cody Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Od poslední loňské debaty jestli je Citizen ještě výš než Seiko nemůžu Campanola pustit z hlavy . http://campanola.jp
shag Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) La Joux-Perret counts at least 25 as clients. In keeping with the cloud of secrecy and misinformation that pervades so much of the Swiss watch industry, the majority of La Joux-Perret?s clientele are a well kept secret. However, a little research uncovers quite a few prestigious names, including Panerai (split second chronographs), Louis Vuitton, Tag Heuer (Caliber 360), Corum (sapphire tourbillon), Chanel (J12 Tourbillon), Maurice Lacroix (Masterpiece Tourbillon Retrograde), Raymond Weil, Jorg Hysek, Graham, and Hublot (Big Bang). Zdroj: Horomundi Upraveno 6. března 2012 uživatelem shag
Chumpus Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Mechanické Campanoly by byly určitě super - až na cenu Každopádně je to před Basilejem docela slušná bomba. Pokud budou úspěšně spolupracovat, tak to nemusí být jenom o vytvoření high-end řady pro Citizen, ale taky o zvýšení podílu v dodávkách dilů a strojků.
grand Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Pokiaľ viem, tak Campanola sú všetky quartzové. Existujú aj mechanické?
Dantechno Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Taky mam v podvedomi ze jsou jen quartz. Napriklad strojek z tech prvnich na obrazku z Codyho postu je i v hodinkach za 250 USD. EDIT: http://www.ebay.com/itm/NEW-STYLE-CITIZEN-MEN-WATCH-ECO-DRIVE-MOONPHASE-STAINLESS-STEEL-BU0011-63Z-/120869318032?pt=Wristwatches&hash=item1c245f6d90 Upraveno 6. března 2012 uživatelem Dantechno
Chumpus Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Jasně, že jenom quartz. Nad mechanickými jsme pouze spekulovali
railmaster Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Keď môžu byť Swiss Made hodinky s hybridným japonským automatic-quartz strojkom /Rado, Hamilton/, prečo by nemohli byť Japan Made so švajčiarskym mechanickým?
cody Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Pokiaľ viem, tak Campanola sú všetky quartzové. Existujú aj mechanické? Je to zatraceně promakaný quartz. Jak vyplinulo z loňské debaty, Citizen tyto strojky dodělává ručně. Byli tam i fotky nebo video, už nevím. Ceny mi vychází přepočtem do 100.000kč??? Každopádně první fotka modelu s malou moonphase na 6 je Eco drive, ostatní bateka. Nechybí tam komplikace jako odbíjení, budík, stopky, perpetual na úrověň přestupného roku, východ západ slunce. Prostě vrchol desingu, příběhu, technologie, zpracování, originalitou ve světě křemíkových oscilátorů. Mě to dostává už rok...
instant Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 ad Campanola - pri poslednom vylete v dubaji som si ich tam obzeral dost dlho, a musim povedat ze vyzeraju este lepsie ako na obrazku. Fakt prima robota - dizajn aj prevedenie. poznamka o mechanickych smerovala k akvizicii LJP - oni su rozlezeni naskrz swiss made stadom, este viac ako naznacuje shagov prispevok. Myslim ze v tomto svajciari dost doplacaju na ich obchodny model. Potom pride japonec ktory to integruje vertikalne a toto presne mu chyba a zaplati. zaplati vela - lebo je velky, moze si to dovolit a tu hodnotu to prenho ma. ale vzdy lepsi japonec ako cinan v tomto pripade si prave myslim, ze to bude win-win. par chutoviek:
instant Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 a vrchol toho co dokazu citizeni - podla instanta: COSMOSIGN zdroj: zabitamaneviempanpolicajt, tutolezalopriceste
Chumpus Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 a vrchol toho co dokazu citizeni - podla instanta: COSMOSIGN zdroj: zabitamaneviempanpolicajt, tutolezalopricesteZdroj je tohle, mám to uložené v záložkách. Tenhle model je fakt chuťovka, ale je tam i pár podobně dobrých.
grand Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Je to zatraceně promakaný quartz. Jak vyplinulo z loňské debaty, Citizen tyto strojky dodělává ručně. Byli tam i fotky nebo video, už nevím. Ceny mi vychází přepočtem do 100.000kč??? Každopádně první fotka modelu s malou moonphase na 6 je Eco drive, ostatní bateka. Nechybí tam komplikace jako odbíjení, budík, stopky, perpetual na úrověň přestupného roku, východ západ slunce. Prostě vrchol desingu, příběhu, technologie, zpracování, originalitou ve světě křemíkových oscilátorů. Mě to dostává už rok... Vôbec nemám problém s tým, že je to quartz. Len som bol zvedavý, či mi niečo neušlo a nezačali už robiť aj mechanické. Kedysi som dokonca uvažoval nad Cosmosignom, prípadne Astrodeou, ale po krátkej dobe sa mi prestali páčiť. Toto proste nie je design, ktorý by mi vyhovoval.
cody Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Právě. Označil bych je za kontoverzní:-) V mechanice by to bylo cenově možná víc než Credor, to bych viděl vskutku naživo rád.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se