Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych si koupit nový hodinky, napřed jsem chtěl tyhle http://www.luxustime.cz/www-luxustime-cz/eshop/13-1-HAAS-CIE/0/5/216-Hodinky-Haas-Cie ale pak jsem zjistil, že je to Made in China, ale tváří se to jako luxusní zboží. No.. jedu hlavně na vzhled a tento design hodinek mi vyhovuje maximálně. Jenomže, nikde nemůžu najít nějaký podobný nebo podobnej styl a aby byly kvalitní a né z číny.

Samozřejmě značky jako breitling apod. si dovolit nemůžu :D chtěl bych hodinky tak do 3000 Kč a jak už jsem řekl podobný. Kdyby někdo věděl o nějakých, dejte mi prosím vědět. Hlavně ať jsou stylový :D

Díky

Odesláno

Chtěl bych si koupit nový hodinky, napřed jsem chtěl tyhle http://www.luxustime.cz/www-luxustime-cz/eshop/13-1-HAAS-CIE/0/5/216-Hodinky-Haas-Cie ale pak jsem zjistil, že je to Made in China, ale tváří se to jako luxusní zboží. No.. jedu hlavně na vzhled a tento design hodinek mi vyhovuje maximálně. Jenomže, nikde nemůžu najít nějaký podobný nebo podobnej styl a aby byly kvalitní a né z číny.

Samozřejmě značky jako breitling apod. si dovolit nemůžu :D chtěl bych hodinky tak do 3000 Kč a jak už jsem řekl podobný. Kdyby někdo věděl o nějakých, dejte mi prosím vědět. Hlavně ať jsou stylový :D

Díky

V první řade nekupuj u luxustime, tam pořádný hodinky nekoupíš, co jsem tak koukal, je to tam samá rejže...

zkus koscom.cz, záleží taky jestli chceš hodinky na baterku nebo mechaniku, mechanický budou prostě dražší...

Odesláno (upraveno)

www.vostokeurope.eu maji hodne podobne hodinky

edit: ted jsem si vsim, ze cena je 3000 a ne 30 000...takze asi nic...ale zkus pohledat jestli je nekde nemaji levneji

Upraveno uživatelem zemko
Odesláno

Podobné hodinky od ověřené značky by vyšly na víc než dvojnásobek. Zkus se mrknout na Casio, řadu edifice, třeba model EF 547D-7A1, který je k mání třeba tady. Jsou určitě o třídu stylovější, než ty ukázkové..

Odesláno

T1000: ty už vypadají krasne:) ale já ted mám podobný už rok, chci nějaký černo stříbrný s koženým páskem.. asi jsem to měl napsat dřív. Nevadí :)

Odesláno

Keď chceš niečo kvalitnejšie v tejto cenovej relácii tak najrozumnejšie bude ako už bolo spomenuté Seiko alebo Casio. Inou možnosťou je vypustiť chronograf. Potom by sa ti značne rozšírili možnosti výberu. Ďalšou alternatívou je navýšenie rozpočtu potom by som sa pozrel asi na niečo takéto:

1. Junkers

2. ChWard

3. Zeppelin

• po 2 týdnech...
Odesláno

Možná už to není aktuální, ale osobně bych doporučil Skagen, byť je cenově lehce (opravdu jen lehce) nad rozpočet. A volil bych buď tyto nebo tyto. Ty druhé už skoro rok denně nosím do práce a stále jako nové (ok, trochu načaté sklo, ale za to ty hodinky fakt nemůžou : )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...