skalis Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 http://www.hodinkee....e-114060-l.html Jako velkej fanda datumky s kyklopem musim priznat, ze jsou skvely!
Peta-Biker Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Chtěl jsem se zeptat - měli jste někdo už na ruce nové Suby bez datumu - 114060? Jde mi především o proporce ve srovnání s GMTc a SUBc, díky.
glanc Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Ahoj, měl jsem je už na ruce ve Wempe... pouzdro, luneta, tah atd. stejne jako Sub... 116610...Neni to špatny,až na nové ceny... ale co ceny jsou každý rok stejně vyšší a vyšší...Nevím ale co myslíš těma proporcema ve srovnaní s GMT, to jsou přece uplně jiný hodinky....
Cyber Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Ahoj, měl jsem je už na ruce ve Wempe... pouzdro, luneta, tah atd. stejne jako Sub... 116610...Neni to špatny,až na nové ceny... ale co ceny jsou každý rok stejně vyšší a vyšší...Nevím ale co myslíš těma proporcema ve srovnaní s GMT, to jsou přece uplně jiný hodinky....Kolik za ně chtějí soudruzi v NDR?
glanc Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Ahoj, cena je lidová, jen 5200 EUR s DPH.... K dodání prakticky ihned .... Úcta k zakazníkům a profesionalita ve Wempe ale nesrovnatelná s prodejci v ČR....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se