Přejít na obsah

Servis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 312
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chtěl jsem se zeptat a poprosit radu zkušenější kolegy, mám doma Prim Igen s černým číselníkem a na číselníku jsou mikro ťukance a na cca 2 místech prosvítá mosaz...... Je černý matný dá se nějak opravit ??? Fix, modelářská barva ?? Díky za radu Škarohlíd

Edit provopis

Upraveno uživatelem Skarohlid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plán je nerezové pouzdro od zdejšího člena a udělat z nich voňavky :-D s průhledem na stroj. Poškození je jako by jsi vzal špendlík a udělal tečku na číselník + je lehounce olezlá barva po obvodu, ale to je skryté armovacím kroužkem. Nový, ale původní číselník se bude těžko shánět. Parexo se mi protiví a samostatný číselník z Elotonu ne tuším neprodejný.

Odkaz ke komentáři

Tak do nerezovýho pouzdra bych za účelem vytvoření voňavek dal novej z Eltonu. Samotnej ti ho pravděpodobně neprodaj, ale když jim pošleš hodinky a budeš chtít jen vyměnit ciferník, řekl bych, že to udělají.  Původní číselník se ještě koupit dá, ale je potřeba mít na paměti, že jsou to přes 40 let starý díly, takže absolutně bezchybnej budeš hledat těžko, proto bych dal novej elton cifr a stejně tak ručky, korunku, pouzdro...prostě komplet renovaci. Ze starejch dílů voňavky nikdy nevytvoříš, si myslím..

Na tečku od špendlíku můžeš zkusit udělat tečku barvou, ale bude to vždycky vidět, nechal bych ho tak...

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pořád mě láká aspoň zkusit si rozdelat jedny hodinky, podle návodu zkusit rozebrat a pak možná z části složit a pak asi vyhodit, náhodně jsem narazil na aliexpress na watch repair tool kit a Crystal remover, zkoušel někdo z vás v jaké kvalitě to mají? Předpokládám, že kvalita bude odpovídat ceně kolem dvaceti dolacu, ale co kdyby

Sent from the mobile client - Forum Talker

Odkaz ke komentáři

dost ceskych prekupniku bohuzel taky prodava cinskej smejd.. jestli chces cinana, tak bych si nejdriv pohral s nejakym vrakem s tim, co doma najdes - vetsinou staci rybicka, paratko a sada mikrosroubovacku

tim zjistis, co potrebujes... sadu bych nekupoval, jsou tam vetsinou zbytecnosti, ktery nikdy nepouzijes. podle mne skoncis u sady hodinarskcyh sroubovacku, vystezejkovace a jaxa tool...

mam tu origo jaxa tool od bergeonu, semtam ho pouziju, ale obcas mam zachvat uklidu a chci ho prodat... a pak mne to zas prejde :)

do hodinarskyho naradi se vyplpati investovat, podobne jako do hodinek - kdyz koupis smejd, muzes ho pak zahodit, kdyz koupis kvalitu, je to pak celkem likviditni pri naslednem prodeji :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...