Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 4. 2012 v 19:19, 'ZdenekS' napsal:

Za prvé : Moc hezké a asi suprové hodinky, všechny.

Za druhé : Hezké fotky.

Za třetí : Nikon P300 je dobrý foťák, má totiš hodně světelný objektiv, který není běžný u kompaktů.

Za čtvrté : Dobrý fotograf :smile_anim: .

(Chystám se taky konečně pořádně nafotit hodinky (nemám furt čas), něco Nikonem P300 a něco D300).

Začínám bejt v pohodě, mě už chybí jen bod čtyři :smile_anim:.

Za sebe říkám, že ta druhá fotka je pro mě nejhezčí a vrátil jsem se do tohohle vlákna dnes už čtyřikrát ( a jen kvůli této fotce ).

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rukama ne, su kopyto a fotit neumim, clonu, cas, iso nastavuju jak se vyspim dle oka :) Cely zivot cvakam automat az posledni mesic s p300, tam neco nejak nastavuju:)

Odesláno (upraveno)
  V 12. 4. 2012 v 19:28, 'gas' napsal:

Rukama ne, su kopyto a fotit neumim, clonu, cas, iso nastavuju jak se vyspim dle oka :) Cely zivot cvakam automat az posledni mesic s p300, tam neco nejak nastavuju:)

Si celou dobu říkám, že tak chytrej automat, aby z něj "automaticky" lezly takový super fotky ještě nikdo nevyrobil ani v kategirii 100tisíc, natož v kategorii kompakt za 4litry. ;)

Fotíš fakt hezky. A na to, že jsi cituji "kopyto", fotíš jak bůh !!! :P

P.S. Mít tvůj kompakt a tvé dovednosti, byly GP Sea Hawk fuč za pár hodin. :)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Mne se povedlo minuly tyden fotak utopit, tak jsem okamzite zaradil P300 mezi horkeho kandidata. Ale kvalita fotek je tady vedlejsi, ty hodinky jsou jsou proste dokonale!

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 11. 3. 2012 v 20:58, 'gas' napsal:

Sam to neumim a ucim se, do patku jsem za cely zivot neudelal jedinou fotku v manualnim rezimu :) vyzkousej, je to zabava ;)

Mi roste na Moravě konkurence a jde jí to :( :( :(
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...