lany Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Ahoj, tak jsem vstoupil do světa "opravdových" hodinek asi tím nejjednodušším způsobem - skrze Seika SNK809 v černé. A protože jsem si dnes udělal radost novým řemínkem, musím se pochlubit (ostatní kolegové nechápou, proč mám "z nějakých hodinek" a "nějakého řemínku" takovou radost ) Jenom pro zajímavost, na druhé fotce je v pozadí přízemní QQ Superior, které mi nějak po letech nošení přirostly k srdci, věnoval jsem jim NATO řemínek a předal přítelkyni, která s nimi sklízí velké úspěchy. Na léto Seikům asi koupím také nějaký NATO :-)
lany Odesláno 13. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Jo a samozřejmě v zápalu focení mi upadly a "ťuknul" jsem si sklíčko. Fakt super. Naštěstí je to "mikroťupka", kterou vidím jenom já a to po chvilce hledání a natáčení na to "správné světlo" :-))
vraby Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 hodinky pěkné,kupoval jsem je synovi.nevím jakou máš ruku,ale jsou dost malé.Co třeba tohle KLIK
Dee Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Jsou super, na ťupky nekoukej, aspoň si je poznáš od cizích.
lany Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2012 hodinky pěkné,kupoval jsem je synovi.nevím jakou máš ruku,ale jsou dost malé.Co třeba tohle KLIK Ruku mám malou, cca 17cm a tak nějak se mi líbí víc, než Seika, co posíláš. Ale pravda, stejně už mě to táhne k trochu větším hodinkám ...... černé Samuraje, to bude jasná další volba :-)
ggrand Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Na nějaký ťukanec se nedívej. Sám jsem na SNK809 přišel ke škrábanci ani nevím jak. U těhle nižších Seiko je to dřív než na nové boty. Čekám pošťáka s SNK809, abych do nich nacpal vnitřek z SNK619,tak jsem zvědavý Upraveno 14. března 2012 uživatelem ggrand
Návštěvník eleven Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Jo a samozřejmě v zápalu focení mi upadly a "ťuknul" jsem si sklíčko. Fakt super. Naštěstí je to "mikroťupka", kterou vidím jenom já a to po chvilce hledání a natáčení na to "správné světlo" :-)) To se mi dělo vždycky, když jsem měl nějaký nový hodinky. Nejpozději do tří týdnů nějaká rýha nebo ťukaneček, ovšem pak v dalších letech už nic :-)
lany Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2012 To se mi dělo vždycky, když jsem měl nějaký nový hodinky. Nejpozději do tří týdnů nějaká rýha nebo ťukaneček, ovšem pak v dalších letech už nic :-) Jooo, člověk je chvíli přecitlivělej. Když jsem měl první horský kolo, při opírání o zeď jsem dával mezi zeď a řidítko krabičku od sirek. Pak začaly přibývat škrábance a už jsem s kolem v cíli vždycky fláknul o zem. Takže drobnej škrábaneček u mě spíš znamená, že budou hodně rychle další přibývat, ale mě už to nechá klidným :-D A obávám se, že mě by nestačil ani safír ... až mi na hodinky šlápne kůň :-D
lany Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2012 moc hezké Dík :-) Tak a teď začít pomalu vybírat ty další :-D
lany Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Na nějaký ťukanec se nedívej. Sám jsem na SNK809 přišel ke škrábanci ani nevím jak. U těhle nižších Seiko je to dřív než na nové boty. Čekám pošťáka s SNK809, abych do nich nacpal vnitřek z SNK619,tak jsem zvědavý Wow. A co tě k tomu vlastně vede? pouzdro 619 se zdá být designově lepší, tak proč ho má strojek opustit a jít do 809?
ggrand Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) lany: Jednoduše proto, že nevnímám pouzdro 619 jako lepší. Nelíbí se mi. Za to se mi líbí Date celým slovem a tak netypcky(pro pětky) zvolené místo pro něj(SNK621 má přítelkýně). Líbí se mi cifr, že působí kovově a zajímavě se na něm odráží světlo. Plastické indexy jsou taky fajn. Minutová ručka je blíž k minutovým indexům. Rád bych tmavou verzi, ale ty mají bílý podklad pro datum i den, což vypadá hrozně a leštěné indexy a leštěné ručky na tmavém podkladě ve tmě ztmavnou a de to blbě přečíst-takovéto šero, kdy není vidět na ručky a lumi ještě nesvítí. Tvar pouzdra 809 se mi líbil vždycky+je možnost měnit řemeny bez úprav. Upraveno 14. března 2012 uživatelem ggrand
joXerus Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Chápu tvou radost, já si je koupil tady na fóru před dvěma týdny s opotřebeným textilním řemínkem, tak jsem si ještě objednal nový řemínek a tah Jsou sice menší, ale radost z nich mám velikou Jako začátek s automaty je to asi nejjednodušší volba. Opět jsem začal nosit hodinky a už pokukuji po druhých Upraveno 14. března 2012 uživatelem joXerus
joXerus Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 nějak se mi to při editu zamotalo a teď už to nejde
lany Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 lany: Jednoduše proto, že nevnímám pouzdro 619 jako lepší. Nelíbí se mi. Za to se mi líbí Date celým slovem a tak netypcky(pro pětky) zvolené místo pro něj(SNK621 má přítelkýně). Líbí se mi cifr, že působí kovově a zajímavě se na něm odráží světlo. Plastické indexy jsou taky fajn. Minutová ručka je blíž k minutovým indexům. Rád bych tmavou verzi, ale ty mají bílý podklad pro datum i den, což vypadá hrozně a leštěné indexy a leštěné ručky na tmavém podkladě ve tmě ztmavnou a de to blbě přečíst-takovéto šero, kdy není vidět na ručky a lumi ještě nesvítí. Tvar pouzdra 809 se mi líbil vždycky+je možnost měnit řemeny bez úprav. Držím palce :-)
lany Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2012 nějak se mi to při editu zamotalo a teď už to nejde jeeee, a ten tah jsi sehnal kde?! dá se na ně koupit originál? nikde jsem to nenašel.
joXerus Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 (upraveno) teď jsem v práci, doma to dohledám v historii edit: myslím, že by to měl být Tento tip na web jsem dostal od zdejšího člena Upraveno 15. března 2012 uživatelem joXerus
ggrand Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Pokud tah nemá alespoň plné dílky, tak nemá smysl. Originál je děsné chrastítko,ale nevypadá špatně. Další problém je, že SNK809 mají takovou netypickou šedou barvu. Je to taková šedá do fialova. Obávám se, že půjde vidět rozdíl barevnosti, pokud koupíš neoriginál. Jenže za se ten originál nestojí za to ho shánět
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se