Patrik Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Ahoj, udělám si takové malé self-promo, dnes mě vyšel článek o bezplatném účtu u GE http://www.mesec.cz/clanky/genius-gratis-novy-ucet-uplne-zadarmo-podle-hry-lovec-a-korist/, tak si říkám, že ti, kdož tam mají aktuálně účet a nemohou odejít k jiné bance (např. proto, že tam mají zaseknutou nějakou sekeru) uvítají návod, jak ho mít aspoň zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Dík za odkaz Patriku ! Manželka stále mění banku u které má svůj podnikatelský účet tak si to se zájmem přez moje rameno přečetla . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Rado se stalo. Ale jako podnikatelsky ucet bych doporucil spise FIO, to je jediny oficialni podnikalsky ucet, co je zdarma a kde predpokladam nejakou kontinuitu chovani. My jsme k nim prisli s nasim SVJ (neco jako bytove druzstvo).V ostatnich bankach jsou bezplatne ucty vyhradne osobni a pokud banka zjisti jejich vyuzivani k podnikatelskym ucelum, muze je teoreticky vypovedet.Takze jako reseni bych videl "hlavni" ucet u Fio a pripadne chybejici sluzby resit treba pres zminenou GE. Zahranicni platby samozrejme pres devizovky - do Polska a Madarska zadarmo pres Akcentu, po Evrope v ? pres Easychange (u tech neni nutne nove uzavirat ramcovou smlouvu, ale platbu jde rovnou poslat pres www.europlatba.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Kdyby nekdo chtel "lovecke cislo", tak znamej si prave zalozil ucet a potrebuje nekoho "do party". Tak kdyztak pres SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Mám účet u GE od dob, kdy lákali na lepší úroky. Od těch dob se situace změnila a tak jsem přesunul peníze jinde, ale asi z nostalgie ten účet ještě držím... Rozhodně ale neplánuji návrat k tomu, abych ho nějak aktivněji užíval - dobře si pamatuji, že internetové bankovnictví bylo tristní (a to se držím dost zpět). Tak těžkopádnou aplikaci aby pohledal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Sice to není o bankovním účtu, ale kdysi jsme měli několik mašin na leasing od GE. Tak katastrofální jednání a domluvu jsem v žádné jiné bance nezažil. Kromě jiného jsme se ještě 3 měsíce po splacení dohadovali (bohužel jen na úrovni nějakých podržtašek protože k vyššímu managmentu nebylo možné se probojovat ) , jestli je leasing splacen, nebo ne a stále nám docházely výzvy k doplacení, než po dalších 2 měsících konečně zjistili, že již nic nedlužíme . Nikdy více. U této banky bych snad nevybíral ani z bankomatu. Upraveno 14. března 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 15. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Mám účet u GE od dob, kdy lákali na lepší úroky. Od těch dob se situace změnila a tak jsem přesunul peníze jinde, ale asi z nostalgie ten účet ještě držím... Rozhodně ale neplánuji návrat k tomu, abych ho nějak aktivněji užíval - dobře si pamatuji, že internetové bankovnictví bylo tristní (a to se držím dost zpět). Tak těžkopádnou aplikaci aby pohledal... Asi jsi ještě neviděl IB Axy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Ani neplánuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2012 Dneska jsem to tam otevřel, jinak jsem do tedˇ využíval GE money hlavně proto, že mám pobočku a tři bankomaty ve vzdálenosti do 800m od místa bydliště. Nic extra, ale znám horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se