Chorche Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 V 17. 3. 2012 v 17:47, 'šíma' napsal: Parádní chrona, o tom žádná, mám taky Glyciny bez vteřiovky a pořád se mi nejak nedaří sám sebe přesvědčit, že je to to pravé (myslím tu absenci vteřinovky). Nemá prosím někdo nějaký neprůstřelný argument, abych se tím už mohl přestat zabývat?! Bez vteřinovky ti psychologický čas poběží jistě pomaleji
kubson Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 V 17. 3. 2012 v 17:47, 'šíma' napsal: Parádní chrona, o tom žádná, mám taky Glyciny bez vteřiovky a pořád se mi nejak nedaří sám sebe přesvědčit, že je to to pravé (myslím tu absenci vteřinovky). Nemá prosím někdo nějaký neprůstřelný argument, abych se tím už mohl přestat zabývat?! pustit si chrono nepomůže?
šíma Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Čoeče Kubo nepomůže. To zase začnou dělat gymnastiku ručičky sčítačů a hodinky jsou takové divně nesymetrické. ...sakra, už musím končit, za chvíli máme v Bohnicích vycházku...
PavelK Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 V 17. 3. 2012 v 17:47, 'šíma' napsal: Parádní chrona, o tom žádná, mám taky Glyciny bez vteřiovky a pořád se mi nejak nedaří sám sebe přesvědčit, že je to to pravé (myslím tu absenci vteřinovky). Nemá prosím někdo nějaký neprůstřelný argument, abych se tím už mohl přestat zabývat?! Můj argument pro absenci vteřinovky: nebude Ti tolik vadit, že nejdou přesně.
ari100x Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Jake jsou dojmy po mesici noseni?Chci si tyhle hodinky koupit. Vychazeji na 999,-Ojro akorat, ze jsou s modrym paskem. Ten budu muset vymenit ... jsem trosicku konzervativni :-DDD
misoo Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 dodatocne gratulujem k paradnym hodinkam, su nadherne !!
vlastimil.talanda Odesláno 27. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 taky sem absenci po nějaké době nezvládl a přišla výměna :-) Bohužel. Jinak to sou moc pěkné hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se