Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 3. 2012 v 17:47, 'šíma' napsal:

Parádní chrona, o tom žádná, mám taky Glyciny bez vteřiovky a pořád se mi nejak nedaří sám sebe přesvědčit, že je to to pravé (myslím tu absenci vteřinovky). Nemá prosím někdo nějaký neprůstřelný argument, abych se tím už mohl přestat zabývat?!

Bez vteřinovky ti psychologický čas poběží jistě pomaleji :)
Odesláno

Parádní chrona, o tom žádná, mám taky Glyciny bez vteřiovky a pořád se mi nejak nedaří sám sebe přesvědčit, že je to to pravé (myslím tu absenci vteřinovky). Nemá prosím někdo nějaký neprůstřelný argument, abych se tím už mohl přestat zabývat?!

pustit si chrono nepomůže?

Odesláno

Čoeče Kubo nepomůže. To zase začnou dělat gymnastiku ručičky sčítačů a hodinky jsou takové divně nesymetrické. ...sakra, už musím končit, za chvíli máme v Bohnicích vycházku...

Odesláno

Můj argument pro absenci vteřinovky: nebude Ti tolik vadit, že nejdou přesně.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Jake jsou dojmy po mesici noseni?

Chci si tyhle hodinky koupit. Vychazeji na 999,-Ojro akorat, ze jsou s modrym paskem. Ten budu muset vymenit ... jsem trosicku konzervativni :-DDD

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...