tano Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Mas to pekny pane, uz jsi je testoval ve vode;)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ty myslíš ten tvůj brutální test vodotěsnosti? To ne, ale normálka v bazénu, v moři a tak, to jo, to je jasné. Nejsem z těch, kteří na dovolenou, nebo na hory odkládají své drahé miláčky a pořizují digitálky, nebo SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ty myslíš ten tvůj brutální test vodotěsnosti? To ne, ale normálka v bazénu, v moři a tak, to jo, to je jasné. Nejsem z těch, kteří na dovolenou, nebo na hory odkládají své drahé miláčky a pořizují digitálky, nebo SKX. Nene, myslel jsem normalni:). To je super, ze ho podstoupily, bez ztraty venecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Nene, myslel jsem normalni:). To je super, ze ho podstoupily, bez ztraty venecku.No jo, normální úplně normálně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Krasny rolbicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Pondělní cesta do práce - to je potřeba si aktivně připomínat a přesvědčovat se, že život je krásný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Diky za sireni optimismu, cestou od zubare s vyhledem dalsich zakroku to potesi 2x :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Diky za sireni optimismu, cestou od zubare s vyhledem dalsich zakroku to potesi 2x :-)Zuby, pohroma huby. Tak ať moc netrpíš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Taky bych chtěl mít takovou cestu do práce...já sice po letech nemusím dojíždět autem, ale takovej výhled na mě rozhodně nikdy nečeká! Pekně tam u vás na západě máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Musím se přiznat, že tohle není standardní cesta do práce. Je to asi dvoukilometrová objížďka, ale někdy prostě pocítím potřebu tudy jet, užít si ty ýhledy do údolí, na vycházející slunce, orosené louky, zrající lány obilí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Moc pekny pondelni rano!Ja se po ceste do prace nedonutim vstat driv, nez je treba, ale obcas se projedu po ceste z prace. Vezmu to zkratkou, je to sice dal, ale zato horsi cesta ;-) A ty vyhledy, ta krajina! Predevsim ted na podzim je to super. Je treba si delat radost malickostmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Dneska jsem si nechal u zlatníka vyměnit baterku a zase šlapou přesně jako švýcarské hodinky. A jak pěkně tikají! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Ale teda vteřinovka moc nelícuje s indexama, co by ale člověk za ty peníze čekal že jo....a na to jak jsou malý, jsou teda docela hlučný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 S indexama prý lícujou vteřinovky jenom u baterkových Damasek. Rachot to je, na strojku se totiž nešetřilo, říkal to ten zlatník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Pošli mi prosím kontakt na toho zlatníka. Dal bych mu SUBy na výměnu baterky, taky se začínají nějak zpožďovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Já ti to klidně zařídím. Suby mi normálně pošli poštou a já ti pak pošlu jedny s baterkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Sakra, já je dal zrovna Streetovi, tak já ho poprosím, ať Ti je přepošle. Takovouhle nabídku přeci nemůžu propást Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 To se nám ten podzim krásně vybarvil! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) Krasna fota, koukam ze tam je nad vinohradem lanovka:(), ta je pro lidi, nebo je primarne urcena pro prepravu materialu? Edit: ted koukam, to asi neni vinohrad, ale jablonovy sad, ze:)?. Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se