Ivanhoe34 Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Zdravim musim povedat ze som sem chodil tiez rad... Vlakno o skvelych hodinkach a zivote s nimi...
sashator Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 V 30. 5. 2022 v 15:32, filo-boxer napsal: Po deseti letech bez ztráty kytičky se 115200 začaly předbíhat, i řekl jsem si, že je potřeba dopřát jim zasloužené údržby. A kde jinde, než v Onyxu, žeáno. Poštou se mi je posílat nechtělo, tak jsem si do uzlíčku sbalil nějaké buchty s mákem a kus chleba, osedlal můj věrný skůtr a vydal se na cestu. A při té příležitosti jsem se i trochu projel. Fajné to bylo. To už je pěknej výlet a jak budeš řešit tesnění?
filo-boxer Posted June 2, 2022 Author Report Posted June 2, 2022 Díky pánové, vaše slova jsou motivující. @sashatorco máš na mysli? Onyx udělá kompletní velký servis i s renovací pouzdra a tahu.
filo-boxer Posted June 2, 2022 Author Report Posted June 2, 2022 (edited) @sashatortěsnění nebo tesknění? Edited June 2, 2022 by filo-boxer
sashator Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 (edited) Tak jestli se nepletu, tak k origo těsnění (a jiným dílům) se oficiální cestou nedostanou, tak proto se na to ptám. A tesknění budeš taky muset vyřešit, pravda Edited June 2, 2022 by sashator
filo-boxer Posted June 2, 2022 Author Report Posted June 2, 2022 Tak třeba tam pasuje těsnění z Omegy? Nebo aftermarket? Nebo mají tajné zdroje v RLX? Nevím, neřeším.
sashator Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 V pohodě, jen jsem se zeptal. Třeba tesnění skla je dost specifický a přeci jenom při komplet servisu je přetěsnění základ. Mám GMTčka skoro osm let, tak to pomalu budu řešit, tak jsem zvědavej na tvoji zkušenost
filo-boxer Posted June 2, 2022 Author Report Posted June 2, 2022 Jasně, v pohodě, mě vůbec nenapadlo, že by to mohl být problém. Zeptám se a uvidíme.
Chosef76 Posted January 13, 2024 Report Posted January 13, 2024 Na Chronomag chodím už zřídka. Občas mrknu do prodejního vlákna, vlákna Rolex a IWC a zase mizím. Ve fotografických bylo tohle pro mě vždycky jedno z nejvíce inspirujících. Tvé černé 115200 jsou prostě boží Rolexy, jednoduchý, bez čehokoliv zbytečného navíc a přesto z nich ta Rolex DNA jen stříká. Dokonce stále zvažuji, že bych si je také pořídil. v kombu s Dj 36 (silver dial) bych je měl jako takové hipster watch na denní nošení. Zase něco postni prosím, jak vypadaly po servisu v Onyxu a aktuální foto. Díky a měj se ! P. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts