sashator Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Musím říct Filo, že mě vzhledem k tvojí aktivitě na fóru fascinuje ta monogamie. Taky mám Pan Europy už přes pět let, ale nedokážu si představit, že bych k nim neměl těch svejch dalších asi šest kousků. To by už dávno padly v nějaké výměně. A to se nepovažuji za nějakýho točiče. Klobouk dolů, tyhle rolády už budou rodinný dědictví...teda minimálně do další generace
Kid_A Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 V 15. 5. 2017 v 19:01, filo-boxer napsal: Danke Kide! IMG_0155.JPG kalendarovka:-))
filo-boxer Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2017 V 15. 5. 2017 v 21:03, sashator napsal: Musím říct Filo, že mě vzhledem k tvojí aktivitě na fóru fascinuje ta monogamie. Taky mám Pan Europy už přes pět let, ale nedokážu si představit, že bych k nim neměl těch svejch dalších asi šest kousků. To by už dávno padly v nějaké výměně. A to se nepovažuji za nějakýho točiče. Klobouk dolů, tyhle rolády už budou rodinný dědictví...teda minimálně do další generace Tak já nejsem úplně monogamní, vyblbnu se se starýma Primkama a digitálkama a ještě mám CWC. To mi stačí, nepotřebuju a ani nechci nic dalšího drahého. A důležitý je i ten moment pořízení 115200, otěhotnění manželky, takové hodinky se prostě neprodávají. V 15. 5. 2017 v 23:57, Kid_A napsal: kalendarovka:-))Danke, Kide!
filo-boxer Odesláno 2. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Swiss made kamarádi, kteří mě věrně doprovázejí.
filo-boxer Odesláno 4. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Heiligenblut am Großglockner je krásná malá vesnička na úpatí Großglockneru, nejvyšší rakouské hory (3798mnm). Kolem dokola je rozeseto dalších 40 třítisícovek, legendární Großglockner Hochalpenstraße, prostě paráda. Chtěli jsme zůstat týden pod stanem, ale počasí nás čtvrtý den vyhnalo jinam. Stan jsme stihli ještě postavit za sucha, ale pak se rozpršelo na 16 hodin v kuse. Nejvyšší čas navstívit hospodu v kempu, dát si Hefeweizen a Jägerschnitzel. Kuchař se vyřádil. Druhý den po obědě se vyčasilo a tak jsme si vyrazili prohlédnout Pasterze Glacier, nejdelší rakouský ledovec. Nebo spíš to, co z něj zbývá. Moc pěkný a zajímavý výlet. I na kozy došlo. Večer, než zase začlo pršet, jsme mohli posedět před stanem a naplánovat program na další, podle předpovědi počasí jediný slunečný, den. Půjde se na Spielman.
sashator Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Peknej vylet...kazdopadne z ledovce toho ocividne opravdu moc nezbyva
Porsche_911 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Pěkné kozy a jinak solidní porce jídla, to jsi musel mít energii doslova na celý den
Lukyn77 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Líbí se mi jak s nima žiješ, taháš ty chudinky blejskavý po kopcích, do vody ... Ale kdyby to viděli páni inženýři, by ti to zatrhli, takovýhle kejkle... na to si máš přeci ještě pořídit Explorery :-)
filo-boxer Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2017 V 4. 7. 2017 v 10:29, sashator napsal: Peknej vylet...kazdopadne z ledovce toho ocividne opravdu moc nezbyvaOno se sice řiká věčný led, ale teď tam našli kus stromu starý 6000 let. Takže globální oteplování asi nebude žádná novinka, byl tam les, pak ledovec, teď tam bude zase les a za pár tisíc let třeba zase ledovec. Nebo poušť. Kdo ví. V 4. 7. 2017 v 11:25, Porsche_911 napsal: Pěkné kozy a jinak solidní porce jídla, to jsi musel mít energii doslova na celý denKozy byly fajn a nechaly se i podrbat. To jídlo byla večeře a ráno jsem měl zase hlad. V 4. 7. 2017 v 18:45, Lukyn77 napsal: Líbí se mi jak s nima žiješ, taháš ty chudinky blejskavý po kopcích, do vody ... Ale kdyby to viděli páni inženýři, by ti to zatrhli, takovýhle kejkle... na to si máš přeci ještě pořídit Explorery :-)Kdepak, inženýři by byli rádi. A za pár let už se možná budou blejskat jenom indexy a ručky. Škrábaneček ke škrábanečku...
filo-boxer Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Výšlap na Spielmann (3027 m.n.m.). Nádherný den plný zážitků a sluníčka, pršet začalo až v 8 večer. Omlouvám se za spousty podobných fotek, ale ta krajina byla prostě úžasná. Svačinka na doplnění sil. Ta malá tečka na sněhu v sedle manželku docela znervóznila, když zjistila, že to je člověk a že tam jdeme taky. A už jsme tam. Po sestupu do bezpečné oblasti jsme se občerstvili jak se sluší a patří. V kempu pak pohoda, vínko, něco málo na grilu. Ráj na zemi. Co zítra? Má pršet, takťe jenom lanovkou na Schareck a procházka - Geotrail Tauernfenster.
filo-boxer Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Sluší jim to i ve sněhu, není na to třeba plastových náhradníků.
filo-boxer Odesláno 12. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Na Scharecku bylo krásně, stihli jsme co jsme chtěli, jen asi posledních 500 metrů jsme běželi v bouřce, hromy, blesky, mokří až na kost. Vidět bylo prd, stáli jsme pár metrů od hospody a neviděli jsme ji, ještě, že jsem měl u sebe GPSku. Předpověď na další dny: Déšt, bouřky, silný vítr, v ůdolí 2-9°C. Ideální počasí ke stanování a vysokohorskou turistiku... Prcháme z hor.
filo-boxer Odesláno 13. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2017 Útěk se konal do 160 kilometrů vzdáleného Prien am Chiemsee. Všude plno, ale sehnali jsme pokojík v pěkném hotýlku přímo u vody. Byly to moc pěkné 2 dny na lodi (Herreninsel, Fraueninsel), po hospodách a taky relax se konal.
filo-boxer Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2017 I když to u jezera a v bazénu bylo fajn, stýskalo se nám po kopcích a tak jsme využili posledního dne ke zdolání místního "Hausbergu" Kampenwand. Je to kousek od Chiemsee, počasí nám přálo, co víc si přát. Tady si člověk může protáhnout kosti. A pak už jen vychutnává panorámata a šplhá. Summit Zasloužená odměna (s Kampenwand v pozadí), ta chutná vždycky nejlíp. A pak dále do údolí a do Aschau k autu. Když jsme procházeli kolem Maisalm, neodolali jsme a dali si naše oblíbené jídlo - Tiroler Gröstl. Sotva jsme došli k autu a nasedli, zase se spustil pořádný liják, bylo to fakt na minutu přesně. No co, v autě to nevadí. Konec reportu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se