oldtimes Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Ahojte chronňaci, už dlhšiu dobu sledujem toto fórum, bohužiaľ sa ešte nemám čím pochváliť. Práve pre to píšem do tohto topiku. Od doby čo som sa sem prihlásil som prešiel viacerými fázami. Od zmätenosti, zúfalosti až po konečné zmierenie(v najbližšej dobe). Rozhodnutie padlo na mechaniky (chcem mať hodinky čo majú čaro). Darujem si ich za dosiahnutie pre mňa dôležitej méty na vysokej škole, čiže by to mala byť pekná spomienka. Problém je v rozpočte. Ten už nie je priamoúmerný narastajúcej vášni k hodinkám . Do finále sa dostali SEIKO SKX07 Můj odkaz a ORIENT blue MAKO RAY Můj odkaz . Ak by to boli seika tak asi len z inzercie a postupom času by som ich upravoval v štýle marinematerov. Orienty sa my páčia tak ako sú (tá modrá na diale sa my veľmi páči ) a navyše sú d Doichlandu takže zbohom clo. Tak ako. Z ktorých máte lepší pocit VY, poprípade iné návrhy.....
emef Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Mně přijdou univerzálnější ty Raye. Jsou to prostě reprezentativní hodinky ve všech směrech a když tě omrzí tah, šoupneš je v poho na řemen. Navíc ta cena je prostě parádní. Taky mi nedají spát.
Gustaf Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 já teď pořídil Raye a jsem nadmíru spokojenej. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47431-orient-mako/ Pro sportovnější vzhled je hodím na kaučuk, na druhou stranu na tahu vypadaj reprezentativně...(ty blue budou ještě více). Takže ti můžu doporučit Orienty. Kupoval jsem je také z orientuhren.de a do týdne byly doma...
martin.951 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Doporučil bych taky Ray, ta modrá je super, střídám tah, kůži i nato, jsou krásný. I přesnost musím pochválit.
oldtimes Odesláno 17. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2012 (upraveno) Doporučil bych taky Ray, ta modrá je super, střídám tah, kůži i nato, jsou krásný. I přesnost musím pochválit. Mohol by si prosím ťa postnuť fotky RAY-o v koži, nate a na ruke? Upraveno 17. března 2012 uživatelem oldtimes
martin.951 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 (upraveno) Fotky mám tu: http://forum.chronom...-ray-cem65009d/ na bond natu tam nejsou, možná nějakou vyhrabu. edit: tak jsem přihodil do toho vlákna ještě jednu na natu na ruce. ta modrá je fakt pokaždý uplně jinak modrá Mohol by si prosím ťa postnuť fotky RAY-o v koži, nate a na ruke? Upraveno 17. března 2012 uživatelem martin.951
Petr Svenda Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Seika jsou jednoznacné sportovni hodinky, potapky s navaznosti na legendarni model 7002. Orienty jsou univerzalnejsi, uhlazenejsi, i kdyz reseni s druhou korunkou neni nejcistsi. Mam klasicke Mako, prave s modrym cifernikem, ta barva je nadherna. Mam i Seiko 7002, maji sve kouzlo. Ale je to na tobe, a at vezmes jedny nebo druhe, chybu neudelas.
oldtimes Odesláno 17. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Tak a mam jasno. Vyhral RAY svojou univerzálnosťou a modrosťou. Objednám ich z Můj odkaz (poštovne je zadara )len ich nemajú na sklade. Pondelok im napíšem dúfam že sa s nimi dorozumiem po anglicky. Ak ich budem mať tak napíšem. A ešte ďakujem všetkým, ktorý mi pomohli vybrať.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se