Milda Odesláno 29. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2006 Mel bych dotaz, jake je nebezpeci koupe hodinek Seiko Samurai bez papiru, ze nebudou origos a jsou tyhle hodinky hodne poruchove a v pripade nejakych problemu da se to za nejake rozumne penize opravit nekde napr. v Praze ci v Brne. Jsou to takove obecne otazky, ale chci si je poridit, tak se ptam. Na kolik Kc vyjdou nove s papirama a s krabickou a popripade kde se daji koupit. Diky
kubson Odesláno 29. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2006 riziko ze nebudou origo je velmi opravdu velmi nepravdepodobne - fake takovych hodinek se opravdu nevidi, navic pri nakupu u osvedceneho prodejce nemuzes udelat chybu.. poruchove jsou minimalne, jinak jsou to mechanicke hodinky, takze opravit to pujde vzdycky.. co se tyka prodejcu doporucuju tuhle diskuzi: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3769
pavel23 Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2006 jsou to ssuper hodinky mám je díky Kubsonovi. Múžu ho doporučit.Jinak jsem spokojený a budu objednávat další.
batty Odesláno 31. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2006 V Metropoli Zlicin maj "fake" v nejakym kramu s hadrama, ale poznala by to i moje mama(protoze nemaj logo Seiko:))
seikó Odesláno 31. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2006 Viděl jsem je i v Letňanech, prodávají je v C&A / Clockhouse za cca 500 Kč, ale je to fake na první pohled (i zdaleka).
farářskej Odesláno 31. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2006 Samuraje jsou fajn, ale nezastavuj se na půli cesty a pořiď si rovnou Monstra :-)
Milda Odesláno 31. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2006 Monstra me nejak neberou, Samurai se mi libi jsem na ne zvedavej v realu jake budou na ruce a tak. Snad budu spokojenej jako ostatni clenove fora.
safi Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Kdyz budes kupovat od proverenoho prodejce (treba pokemonyou na Ebay.com) tak urcite nenaletis. I kdyz jsou hodinky bez papiru a kdyby ti dorazily poskozene nebo nefunkcni, tak ti je tento prodejce urcite vymeni. Co se tyce spolehlivosti tak cekej odchylku +- 20 sec/den (neserizene). Jinak kvalitou jsou to hodinky s bezkonkurencnim pomerem cena/vykon. Monster rada je vice leasure, Samurai jsou vice decentni.
Milda Odesláno 1. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 No uz se na ne tesim, precetl jsem si tady o nich uplne vsechno tak uvidime az je nandam na ruku co a jak. Jsem domluvenej po meilu s Milisem, nabizel je tady asi tak pred tydnem na foru, takze bych je vzal od nej. Zitra se ukaze o:) , ale nadchnuly me fest.
Milda Odesláno 1. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 ¨safi napsal: Kdyz budes kupovat od proverenoho prodejce (treba pokemonyou na Ebay.com) tak urcite nenaletis. I kdyz jsou hodinky bez papiru a kdyby ti dorazily poskozene nebo nefunkcni, tak ti je tento prodejce urcite vymeni. Co se tyce spolehlivosti tak cekej odchylku +- 20 sec/den (neserizene). Jinak kvalitou jsou to hodinky s bezkonkurencnim pomerem cena/vykon. Monster rada je vice leasure, Samurai jsou vice decentni. Safi jinak tvuj prispevek s Samurai je super ten by naladil kazdeho o:)
Milda Odesláno 1. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Chtel bych je vyzkouset s kozenym paskem. Nemate nekdo nejakou zkusenost popripade forku, pro predstavu ?
pierre Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Milda napsal: Chtel bych je vyzkouset s kozenym paskem. Nemate nekdo nejakou zkusenost popripade forku, pro predstavu ?
safi Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 pierre napsal: Milda napsal: Chtel bych je vyzkouset s kozenym paskem. Nemate nekdo nejakou zkusenost popripade forku, pro predstavu ? http://xs411.xs.to/xs411/07011/seikosamurailiberty.jpg WOW!! ty jsou moc pekne....
RomanP Odesláno 1. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2007 Kamil : Hmmm, to jim sluší. Elegance a přitom sportovní švih. Odhazuji předsudky a zkusím pohledat k budoucím Monsterům nějakou kůži. Že by oranžovou ?
RomanP Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 To by nebylo špatné, obzvlášť ty první dva. Byl by odkaz ?
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 Já už objednal druhý-černou kůži a třetí-žraloka na Orange Monster nebo Samurai. http://www.globalwatchband.com/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se