Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Proč jenom chválit...Můžu porovnávat , protože mám bratříčky black and white....

Můžu říct, že ty bílé jsou ... vís sexy.... mám je na léto do hicu, jsou super, a ladí mi k nim i manželka v letních šatech s bílou kabelkou :thumbsup_anim:

Čitelnost bez problémů, svítivost za šera parádní...Opticky vypadají větší než černé... sakra které já to mám vlastě radši.....

Diky

Nemate je nekdo na cerne kuzi. Muzete sem popripade hodit fotku, prosim?

Videl jsem je na hnede, k bilemu ciferniku se asi

hneda hodi lepe, ale chtel bych videt s nimi i tu cernou.

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zkus pohledat na googlu nebo na ebay. Ted jsou tam ty cerne. Ty se zase libi me, darek k narozeninam

jak vysijes, ale cena i s dph 12000 je :crying_anim02:

Jinak jestli ty bile najdes a pujdes do nich bude to paradni volba. Preju stesti v hledani.

Odesláno

myslím že to není špatná investice, cena těchto limitek celkem stabilně roste, ale je to tak na zavření do trezoru... za 500 usd se na každodenní nošení dá pořídit i něco "lepšího"

• po 3 týdnech...
Odesláno
Neuvěřitelné, teď jsem prohlížel oranžové Ti samuraiky mojí ženy: už ani nevím, kdy jsem je seřizovat, ale bylo to minulý měsíc, protože měla na datumce 10. Odchylka proti radiovému signálu +4 vteřiny. Tak přesné hodinky nemám ani jedny!

post-202-1184134358.jpg

Odesláno
myslím že to není špatná investice, cena těchto limitek celkem stabilně roste, ale je to tak na zavření do trezoru... za 500 usd se na každodenní nošení dá pořídit i něco "lepšího"

Treba nejake vintage SEIKO.

• po měsíci...
Návštěvník Kamil
Odesláno
ale safír jim sedí! na dodávce safírových sklíček se už pracuje ;)

To je zajímavé, mysli na mě, až to bude aktuální, pls.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...