African Odesláno čtvrtek v 19:12 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:12 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno pátek v 10:28 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:28 V 17. 12. 2024 v 14:40, African napsal: Mě taky ne ani boha, tohle je upřímně úlet pro týpky z cizích planet Jelikož už nějáké ty pidi zkušenosti z výškami mám, můžu v klidu říct že tohle roztomilý pozemšťan nemůže nikdy bez kyslíku vylézt, prostě nevěřím My jedeme naproti zkusit Yala Peak 5.500m, který je ideální pro starší fótřiky s děckama, alé.... je z něho přenádherný výčum právě na Lirung co dělál Mára s Ondrášem To by jste měli mít teda luxusní výhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pátek v 19:25 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:25 (upraveno) před 9 hodinami, Zdenek1307 napsal: To by jste měli mít teda luxusní výhled. Výčumi budou fajnový, Lirung jak na dlani, v dáli i Šíša Pangma a halda jiných krásných kopců viz. odkaz Celý ten Langtang trek bude pecka co jsem slyšel a jeden z mála, který jde udělat na pohodu během dvou týdnů, turistů minimum Stejně úlet, co ty kluci dali https://www.himalaya-info.org/yala_peak.htm Upraveno pátek v 19:30 uživatelem African 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se