xmikes Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Sennheiser PX100 II. Máš osobní zkušenost? Můžeš mi prosím stručně popsat rozdíl mezi PX100 a porta pro? Je ještě nějaká jiná alternativa o které bych měl uvažovat? Nějaké AKG, Beyerdynamic?
JII. Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Více než 100 mých rad ti dá 10 minut tady: http://forum.avmania.e15.cz/forum-1712/Sluchatka.html
Lion Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 (upraveno) osobní zkušenost mám, kamarád má PX 100II a já CX300II, oboe hrají suprově ale každá kategorie má svoje, on by nechtl pecky, já zas otevřený ale chybu s něma neuděláš porta pro nemá tak věrný zvuk a v plné vycházlo tehdá (rok a půl) na 1 600kč... Upraveno 11. července 2012 uživatelem Lion
JII. Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 (upraveno) CX 300II jsou na svoji cenovou kategorii povedené špunty, které mají ale odlišné izolační vlastnosti - značně odlišné. Pokud chce xmikes alternativu k portaPro, CX 300 II ji z tohoto důvodu (samozřejmě nezmiňuji zcela jinou konstrukci) určitě nebudou. PX 100II jsou nástupci PX 100 - velice oblíbeného modelu, který mně osobně zvukově sedí více než portaPro. Druhou verzi jsem slyšel krátce, bohužel bez přímého srovnání s portaPro, nicméně zvukově jde v této cenové a konstrukční třídě o nadprůměr. Upraveno 11. července 2012 uživatelem JII.
Dantechno Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Mate me na svedomi krupani Prave jsem objednal PX 100II za dobrou cenu .....
utrejch Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 ja si asi poridim tydle: http://www.jays.cz/jays/djaysle.htm
Dantechno Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Ja koupil pred tydnem A-Jays two - zkusil je a sli z domu ..... nejak mi nesedly...
Lion Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 JII. > já mu je taky nenabízím, jen říkám že sem poslouchal PX100 a CX300 a každé hrály dobře, pokud chce otevřený tak je to dobrá volba, já radši pecky Dantechno> na dobrou cenu bacha, fejky se nevyhly ani Sennheiserům...
Dantechno Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Myslim , ze fejky to nebudou - byl to velky cesky internetovy obchod.
xmikes Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 No já špunty nechci... u těch PX100 jsem našel že ten novější model je snad horší než ten původní. Ještě uvažuju o v-Jays...uvidíme, zkusím někde poslechnout.
ricous Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Je tu koukám spousta audiofilů, tak se zkusím optat... Mám Etymotic mc5 a pro mě největším plusem je jak drží v uších. Na zvuk slyším všude spousta chvály ale já se rovnou přiznám, že jsem lama odkojená "fake bass" portakossů a rád bych něco, kde bych si je zase užil. Máte pls tip na nějaké špunty pro iPod a iPhone, které by mi mohly vyhovovat?
spiderer Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Slusne hrajici nabasovany spunty co jsem mel byly Bose In-Ear, oproti Porta Pro zvuk kvalitativne mnohem lepsi pri zachovani vyrazneho pridani basove slozky. Jsou vetsi nez Etymoticy a nedrzi tak pevne, ale diky nekolika sadam nastavcu si najdes ty svoje co drzet budou Jsou samozrejme i s hf pro iphone.
utrejch Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Vetsi problem nez sluchatka je na cem to poustet. Telefon mi prijde nevyhovujici, ipod nechci, a ostatni jsou takovy hnusny bakelitovy sracky ...
RomanP Odesláno 11. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Ricousi, nevím, jak dlouho je máš, ale fakt jim dej šanci.Možná je zkus dá do uší trochu hlouběji a naposlouchat různorodou muziku, třeba jim pak přijdeš na chuť. :-)
ricous Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Michale letuška ty Bose má a právě u nich je problém ohledně velikosti - moc velké a nedrží...
quest987 Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Slusne hrajici nabasovany spunty co jsem mel byly Bose In-Ear, oproti Porta Pro zvuk kvalitativne mnohem lepsi pri zachovani vyrazneho pridani basove slozky. Jsou vetsi nez Etymoticy a nedrzi tak pevne, ale diky nekolika sadam nastavcu si najdes ty svoje co drzet budou Jsou samozrejme i s hf pro iphone. Jak pise Michal .... Bose In-ear jsou trochu pribaslejsi ,, ale zpracovani , zvuk je skvely, pouziva je pritelka a posloucha v nich i doma. A to sem ji na doma koupil Sennheiser HD 435. V podstate je poslouchala parkrat, nekdy v unoru nebo v breznu jsme poridili Bose a nausi nedala nic jineho
JII. Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Já doporučuji Sennheiser IE 8, dají se sehnat za přijatelnou cenu (vyřazují je nástupci IE8i) a mají mechanickou regulaci basů na tělech. I na minimální basové nastavení mají basů dostatek, ale komu by to nestačilo, může si trochu přihulit. Ačkoli veškerá snaha o přirozenost projevu tím dostává na frak. Sám je používám už více než dva roky k absolutní spokojenosti.
Lion Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Vetsi problem nez sluchatka je na cem to poustet. Telefon mi prijde nevyhovujici, ipod nechci, a ostatni jsou takovy hnusny bakelitovy sracky ... Sansa Clip+ iAudio 9 Nationite s:flo 2 Sansa Fuze pak co si este tak matne vzpominan tak neco od Emgetonu a iRiver... ale osobne bych bral Cowon iAudio9
Dantechno Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 Myslim , ze fejky to nebudou - byl to velky cesky internetovy obchod. Tak dneska dorazily - zatim jsem netestoval zvuk ... Oproti Koss KSC55 ktere mam doma jsou krasne lehke a pohodlne. Skladaci konstrukce vypada v pohode..... Takze prvni pocit je spokojenost. jo, fejky to nejsou urcite
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se