Přejít na obsah

Hodinky s alarmem

Doporučené příspěvky

tak pánové,

v reakci na toto vlákno, klik jsem začal uvažovat nad tím, že bych chtěl vyzkoušet hodinky s alarmem, samozřejmě v úplně jiné cenové relaci:-) Protože jsem téhle komplikaci nikdy nevěnoval pozornost, netuším jestli se v mé cenové kategorii dá vůbec něco slušného sehnat.

Tady jsou mé požadavky:

pokud možno mechaniky

pokud možno ne chrona

velikost okolo 44mm

vodotěsnost aspoň 50m

kůže,tah, guma - nehraje roli

No a rozpočet cca okolo pěti tisíc.

Tak znalci, teď se ukažte:-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napadá mě Poljot Traveller nebo vintážní Seiko Bellmatic.

Edit: pardon, nevšiml jsem si části zadání, Bellmatic vypadávají protože nemají přes 40mm.

Edit: hm, a Poljoty nemají WR. Radši půjdu spát.

Upraveno uživatelem Dee
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tomáš Drahoňovský

Jsem moc rad, ze s tim nekdo prisel, na odpovedi si pockam taky. Prave v tuhle chvili jsem tu podobne tema hledal s uplne stejneho duvodu. Je videt, ze ty JLC maji kouzelnou moc:)

Odkaz ke komentáři

Mechanický budík na 44mm hodinkách za 5000 je asi neřešitelné zadání.

Já jsem tady koupil TYHLE. Mají budík a 44mm, stojí skoro 5k, jen je to eco drive.

edit foto:

no já taky neříkám, že to bude jednoduchý, něco najít:-)

Odkaz ke komentáři

S budikem urcite - ale ta mechanika bude problem.... To abys koukal k Vulcainu nebo JLC..

mechanika není nutná za každou cenu, pokud není, tak není:-) spíš bych trval na tom, že se mi nelíbí chrona, tak pokud možno bez nich... jak je to potom s baterkou, kolik žere budík?:-)

Odkaz ke komentáři

Skus sa pozriet na Aviatory od Volmaxu, daju sa objednat aj v CR, akurat ten datum tam chyba

http://www.smirs.com...-watches/alarm/

nejsou špatný, ale cena mimo limit... takže zatím vedou ty Poljot Aviator... vypadá to, že se budu muset s absencí datumovky buď smířit, anebo masivně navýšit rozpočet:-)

Odkaz ke komentáři

A teď máš TYTO .

Nebo už jsi je střelil?

Posted Image

EDIT: až teď jsem si všiml, že nesplňují vodotěsnost. Mají jen 3ATM.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

taky jsem po nich toužil, koupil jsem si proto poljot aviator a jsem docela spokojený, i když manželka nesnáší jejich zvonění, tak si je moc neužiju, ale jinak jsou fajn, budík se dá nastavit tak s tolerancí 10 minut, přesněji to nejde, ale zvoní opravdu silně, stály nějakých czk 5000, průměr mají jen ale 40 a to se mi mc nelíbí a nelíbí se mi jejich řemínky, docela úzké a ještě se zúžující

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...