Rudykopalsson Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 (upraveno) tak pánové, v reakci na toto vlákno, klik jsem začal uvažovat nad tím, že bych chtěl vyzkoušet hodinky s alarmem, samozřejmě v úplně jiné cenové relaci:-) Protože jsem téhle komplikaci nikdy nevěnoval pozornost, netuším jestli se v mé cenové kategorii dá vůbec něco slušného sehnat. Tady jsou mé požadavky: pokud možno mechaniky pokud možno ne chrona velikost okolo 44mm vodotěsnost aspoň 50m kůže,tah, guma - nehraje roli No a rozpočet cca okolo pěti tisíc. Tak znalci, teď se ukažte:-) Upraveno 25. března 2012 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 (upraveno) Napadá mě Poljot Traveller nebo vintážní Seiko Bellmatic. Edit: pardon, nevšiml jsem si části zadání, Bellmatic vypadávají protože nemají přes 40mm.Edit: hm, a Poljoty nemají WR. Radši půjdu spát. Upraveno 25. března 2012 uživatelem Dee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Síce nespĺňajú podmienku vodotesnosti a asi ani veľkosti ale v tejto kategórii ma naposledy zaujali tieto hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Jsem moc rad, ze s tim nekdo prisel, na odpovedi si pockam taky. Prave v tuhle chvili jsem tu podobne tema hledal s uplne stejneho duvodu. Je videt, ze ty JLC maji kouzelnou moc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Mechanický budík na 44mm hodinkách za 5000 je asi neřešitelné zadání. Já jsem tady koupil TYHLE. Mají budík a 44mm, stojí skoro 5k, jen je to eco drive. edit foto: Upraveno 26. března 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Seiko Kinetic ne - Citizen Eco drive - solarni napajeni. Edit: edit organic Upraveno 26. března 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Mechanický budík na 44mm hodinkách za 5000 je asi neřešitelné zadání. Já jsem tady koupil TYHLE. Mají budík a 44mm, stojí skoro 5k, jen je to eco drive. edit foto: no já taky neříkám, že to bude jednoduchý, něco najít:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Pred časom som videl v starožitníctve Certina automat s dátumom a mechanickým budíkom, myslím, že kaliber AS 5008 za cca 280 EUR vo veľmi peknom stave, so súdkovým puzdrom asi 40 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 jako ty Bellmaticy od Seika- až na velikost by byly ideální, opravdu nemá Seiko v portoliu žádný nový model s budíkem? to samé vlastně platí i pro Poljoty - taky je jediný problém ta velikost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 S budikem urcite - ale ta mechanika bude problem.... To abys koukal k Vulcainu nebo JLC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 S budikem urcite - ale ta mechanika bude problem.... To abys koukal k Vulcainu nebo JLC.. mechanika není nutná za každou cenu, pokud není, tak není:-) spíš bych trval na tom, že se mi nelíbí chrona, tak pokud možno bez nich... jak je to potom s baterkou, kolik žere budík?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Měl jsem tyto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15552-poljot-kozakov/page__p__214227#entry214227Průměr 44mm10 ATM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 (upraveno) POLJOT ty maj diametr 39 Upraveno 27. března 2012 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Měl jsem tyto http://forum.chronom...227#entry214227 Průměr 44mm 10 ATM super... nevypadaj zle... ale ten datum:-) ve specifikacích jsem na to zapomněl, ale taky potřebuju mít na hodinkách datum:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Skus sa pozriet na Aviatory od Volmaxu, daju sa objednat aj v CR, akurat ten datum tam chybahttp://www.smirs.com/aviator-watches/alarm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Skus sa pozriet na Aviatory od Volmaxu, daju sa objednat aj v CR, akurat ten datum tam chyba http://www.smirs.com...-watches/alarm/ nejsou špatný, ale cena mimo limit... takže zatím vedou ty Poljot Aviator... vypadá to, že se budu muset s absencí datumovky buď smířit, anebo masivně navýšit rozpočet:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Měl jsem tyto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15552-poljot-kozakov/page__p__214227&do=findComment&comment=214227 Průměr 44mm 10 ATM A teď máš TYTO . Nebo už jsi je střelil? EDIT: až teď jsem si všiml, že nesplňují vodotěsnost. Mají jen 3ATM. Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapikh Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 taky jsem po nich toužil, koupil jsem si proto poljot aviator a jsem docela spokojený, i když manželka nesnáší jejich zvonění, tak si je moc neužiju, ale jinak jsou fajn, budík se dá nastavit tak s tolerancí 10 minut, přesněji to nejde, ale zvoní opravdu silně, stály nějakých czk 5000, průměr mají jen ale 40 a to se mi mc nelíbí a nelíbí se mi jejich řemínky, docela úzké a ještě se zúžující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 kdyz budik, tak to chce tritiove rucky ... nenajde se neco do 20ti? Klidne quartzky.Nechrono trasery sbudikem by byly supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapikh Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) ještě fotku pro inspiraci, cenově odpovídají, byly nějak tak kolem czk 5k Můj odkaz Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem mapikh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se