MegaTenese Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 krásné hodinky, gratuluju, vydel jsem je na jednom cloveku a byly fakt super
Ivan Lelák Odesláno 24. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Jistě souhlasíte, že opravdové krásy se nedá nabažit . Mám je 2 měsíce a na rozdíl od jiných majitelů mne stále baví, vlastně čím dál víc.Pomalu uzrávám k tomu, že je čas se vyhranit - z hodinek na nošení zůstanou dvoje Trasery na outdoorové aktivity, Aviatory a Šturmy protože je mám rád a limitka je beznadějně vyprodaná a Steinharty Aviation, protože jsou jediná hranaté a fascinují mne ciferníkem a luminiscencí. Zbytek budou Fortisy... Ilustrační foto místního člena, já takové neumím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Psal jsem o tom ve vlákně k mým druhým B-42 Official Cosmonauts GMT, ale protože to málokdo ví a já se to dověděl tady někde nedávno (z toho vyplývá, že se tady najde všechno, jen je třeba hledat), tak ještě drobnost - šipky u okénka data a dne v týdnu označují směr točení korunkou při nastavení těchto údajů. Myslím že hodně užitečná drobnost, Fortis to používá u více modelů. Když jsem měl kdysi B-42 Flieger Chronograph, stále jsem si to pletl a přitom jsem to měl před očima ! A ještě jedna věc - den v týdnu je dvojjazyčný, anglicky a německy. Když se nastavuje, v okénku jsou za sebou stejné dny vždy v obou jazycích, samozřejmě za chodu se o půlnoci nastaví další den v již nastaveném jazyku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se