Miroslav 2 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 (upraveno) Chcem Vám predstaviť môj nový kúsok v tikajúcej rodinke. Je to Helson Buccaner, som druhý majiteľ takže origo remeň som vymenil za remene od ,, zrna" a ,,diaboliqstraps". Ešte čakám od Petra helsona na nové lunety, tie pôvodné majú pár škrabancov. K hodinkám je púzdro na dvoje hodinky, náhradná čierna luneta a gumový remeň. Hodinky pôsobia masívnym dojmom ale v skutočnosti sa veľmi príjemne nosia. Tu je pár údajov: -ETA 2824-2 -WR 500m -safír z vnútorným AR -primer 44,5mm -výška 15,5mm -limited edition 90/100 Pár foto: Upraveno 27. března 2012 uživatelem Miroslav 2
ricous Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Líbí se mi, pokukoval jsem po modrých, ale ty už měli jen v GMT verzi. Nemají vyměnitelnou lunetu?
Miroslav 2 Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Luneta je vymeniteľná, mám k nim aj čiernu. Objednal som si u Petra Helsona novú čiernu aj kovovú lunetu. Čakám ked ich bude mať hotové. S výmenou budem musieť asi k hodinárovi.
StanoBare Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Výborný ciferník, bold číslice a indexy - prepáčte MM Fortisáci - ale tu je o trochu viac harmonickejšie vyriešené.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Johoho, s tim tmavym remenem jsou vazne jak od Jacka Silvera:)
cretino Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 moc pekne hodinky toto su tie, co boli na predaj v Bratislave? tiez som po nich pokukoval, bol som aj v kontakte s predajcom, ale nakoniec som ich nevzal.. gratulujem k hodinkam
Leviathan Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Supis, ja som pokukoval po modrych (na meshi su super)..no dako sa po nich zlahla zem. Tak som siel do modrych Sharkmaster a HELSON su fakt supis hodinky. A velmi sa kamaratia s ISOFRANE.A uzasny je osobny pistup Petra Helsona.Moc sa mi pacia a celkovo aj smer a tvoj vkus kam sa s hodinkami uberas.
Miroslav 2 Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2012 V 28. 3. 2012 v 6:58, 'cretino' napsal: moc pekne hodinky toto su tie, co boli na predaj v Bratislave? tiez som po nich pokukoval, bol som aj v kontakte s predajcom, ale nakoniec som ich nevzal.. gratulujem k hodinkam Áno, sú to tie z BA. Ďakujem.
Miroslav 2 Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2012 V 28. 3. 2012 v 7:00, 'Leviathan' napsal: Supis, ja som pokukoval po modrych (na meshi su super)..no dako sa po nich zlahla zem. Tak som siel do modrych Sharkmaster a HELSON su fakt supis hodinky. A velmi sa kamaratia s ISOFRANE. A uzasny je osobny pistup Petra Helsona. Moc sa mi pacia a celkovo aj smer a tvoj vkus kam sa s hodinkami uberas. Ďakujem, teraz na leto pôjdu na Isofrane a časom dostanú mesh.
Tomak Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Moc pěkný hodinky, hlavně se mi líbí rozvržení ciferníku a ručky.
vrcan Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 100 ludi 100 chuti... vidis Stano, pre mna prave ten dial bol jednoznacne deal breaker, proste nemozem tie indexy a cisla v bolde. Helson ako taky mozem, presnejsie, je to moja top3 znacka a mam od nich model Gauge. Pokukujem dlhsie po titanovom shark diver a tiez sa mi paci sharkmaster, aj ked to uz trochu opadlo. Mimochodom, Olivier Bronze diver ktore budem mat coskoro, maju asi totozne tvarovane telo ako Buccaner, teda az na lunetu. V sucasnosti je nova verzia Bucanneru - titanova, so zaoblenym safirom a krasnymi pozlatenymi ruckami... V 27. 3. 2012 v 20:06, 'StanoBare' napsal: Výborný ciferník, bold číslice a indexy - prepáčte MM Fortisáci - ale tu je o trochu viac harmonickejšie vyriešené.
Leviathan Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Myslim, ze tento Shark mesh im viac pristane ako helson mesh. Su to pomerne mohutne hodinky a tento s vacsimi okami k dako viac pasuje. Skoda,z ena tomto modeli tie nepotiahni vrchnu hranu puzdra (ako napr. pri Sharkmaster) aby zakryla uchytenie tahu.
Miroslav 2 Odesláno 28. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Po výmene lunety za čiernu.
martin22 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Parádní hodinky, obecně helson je páradni značka
cowboy Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 krásná práce,fakt povedený potápky....moooc se mi líbí.
Jony Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Ta viditelnost indexů je suprová i ta lumi. Fakt krása:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se