mlsoun1 Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Zdravím Vás kolegové, vlastním tento model hodinek už sice nějaký pátek,ale rád se podělím o něm s ostatními členy.Pár Xemexů jsem tu sice už našel,ale ne tuto modelovou řadu.O hodinky jsem projevil zájem při přečtení Watch magazínu.Musím napsat,že mne chytli až u srdce.Jsou dosti zaměřeny na design.Hlavně jejich pouzdro,vypadá jako pyramida bez špičky.Pouzdro je kartáčované-matné po povrchu,kolem ciferníčku až k stěžejkám.Ze spodu a po bocích je leslé.Musím je často čistit hadýrkem.Vlastně nemusím,ale nejsem prase.Pouzdroje velké 33mm na 37mm,výška pouzdra je15mm.Ale na ruce vypadají poměrně robustně.Ciferník je krásně černý-lesklý.Ale,že je sklíčko safír antireflex,tak jde na něj vidět krásně i na přímém slunci.Indexy jsou značeny bílou luminescenční barvou.Rovněž i ručky,perfektní viditelnost i v noci.Samozřejmě to nemohu srovnávat třeba s Trasery.Nožičky jsou perfektně perfektně ohebné a stěžejky v nich jsou šroubované.Dobře sedí na zápěstí.Řemen je krokouš.Měl-mám k němu motýlovou sponu,jenže mám raději klasické zapínání,sice z řemenu Hirsch,ale že je pouzdou napůl lesklé,tak se k nim hodí.Jen mě na něm štve to H.Zvažuji ušití řemenu na zakázku,neboť Xemexy se v ČR,už neprodávají,prý o ně nebyl takový zájem jak se předpokládalo.Ale neříkám,že je ještě nějaký prodejce nemá na pultu,či pod ním.Já je kupoval v Praze v Koscomu,dovážela je firma Design Trade v Praze.Strojek je automat-ETA 2894-2.Divím se,že tam nedali vyšší třídu strojku,neboť hodinky jsou limitky-500kusů.Moje číslo je 312.Ale i tak jsem spokojen.Před pár týdny jsem je měl na garanční prohlídce.Vodotěstnost na výbornou a strojek vykazoval na vibrografu před seřízením -7s/d,po seřízení +5s/d.Na dokumentu na kterém je toto napsáno je více věcí,ale nevím co to je a raději jsem se neptal.Hlavní je,že vše prošlo na výbornou a to mě těší.Jinak chronograph šlape výborně.Jednou za týden zmáčknu tlačítka,ať si strojek užije.Jinak pro mne je zbytečný,spíše je to taková hračička.Jinak jsem velmi rád,že je vidět na strojek.Je to krásný pocit,dívat se na srdce hodinek.Rád se na něj dívám.Doufám,že to není úchylka,manželka se na mě vždy koutkem oka dívá,jak kdybych byl nějaký debilek.Ale co,hlavně,že si zvykla a hodinky,myslím jejich nákup toleruje.Tak abych to s(z)hrnul,hodinky jsou pěkné,dobře šlapou a snad mi pár roků vydrží. Za foto se omlouvám,moc mi to s digiťákem nejde.Mám raději klasický film,který si můžu sám vyvolat. Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem Jay Doll Fotky jsem zmenšil... Dalších 5 minut života pryč :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Pane mlsoun , prosim , zmensete trochu ty fotky. jsou tak obrovske , ze se mi to nechce ani nacist. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Pane mlsoun , prosim , zmensete trochu ty fotky. jsou tak obrovske , ze se mi to nechce ani nacist. Dekuji. Nemějte mne za blbce,ale nevím,jak se to dělá.Foto jsem dělal na chronomag poprvé.Ve foťáku jsem si nastavil micro režim.Ale mě to jede perfektně.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 To bude připojením, na mobilu načtení Tvých obrázků trvá trochu dýl. Na netu je řada aplikací pro zmenšení fotek. První fotka 2048x1536 pixelů - to je moc - tady je odkaz na pravidla (jinak na obrazovce vpravo nahoře, pod okýnkem pro vyhledávání) : http://forum.chronomag.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Xemex je fajn, pamätám si, jedne už tu boli (okrúhly ciferník, Piccadilly?). Teda neviem aký máš digiťák, ale foto na obyčajnom dennom svetle by pomohlo viac, ako tieto "pivničné" zábery s bleskom. Ja som tiež fotil aj klasika na film, potom prešiel na digi. Neber to v zlom, nechceme žiadne profi zábery, len toto hodinkám uškodilo, keď ani nevidíme poriadne čo tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Za blbce vas nemam. Staci fotku otevrit napriklad v programu malovani (Windows) a upravit na velikost podle pravidel fora. clenum s horsim pripojenim takhle velke fotky cini potize.Jinak Xemex hodinky s charakteristickym designem.. Mohl by jste i pridat fotku na ruce at si udelame predstavu o velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Nemějte mne za blbce,ale nevím,jak se to dělá.Foto jsem dělal na chronomag poprvé.Ve foťáku jsem si nastavil micro režim.Ale mě to jede perfektně.Děkuji Co zkusit Google? Edit: Jo a vítej na fóru :-)))) Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Taky bych se připojil s prosbou o foto na ruce, protože na fotkách mě přijdou hodně robustní ( což u hodinek oceňuji ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Za blbce vas nemam. Staci fotku otevrit napriklad v programu malovani (Windows) a upravit na velikost podle pravidel fora. clenum s horsim pripojenim takhle velke fotky cini potize. Jinak Xemex hodinky s charakteristickym designem.. Mohl by jste i pridat fotku na ruce at si udelame predstavu o velikosti. S těmi fotkami se budu napříště snažit,chápu to.Mám vlastní přípojku na net a nové pc. A k těm hodinkám,design je dobrej,ale abych byl upřímný,všechny modely se mi nelíbí. Foto udělám zítra.Žena má po chemo,tak se musím věnovat jí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Co zkusit Google? Edit: Jo a vítej na fóru :-)))) Zkusíme a uvidíme.Jo a jinak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Xemex je fajn, pamätám si, jedne už tu boli (okrúhly ciferník, Piccadilly?). Teda neviem aký máš digiťák, ale foto na obyčajnom dennom svetle by pomohlo viac, ako tieto "pivničné" zábery s bleskom. Ja som tiež fotil aj klasika na film, potom prešiel na digi. Neber to v zlom, nechceme žiadne profi zábery, len toto hodinkám uškodilo, keď ani nevidíme poriadne čo tam je. Piccadilly jsou šik,ale řada Avenue je jednička-tedy pro mě.Ještě mám Offroady,ale ty mám uloženy ve škatuli a v trezoru. Digiťák mám od Panasonicu(TZ 2),fotím na 3 mega,má 6.Vím,že to je hrůza,už jsem zvažoval,že se nechám proškolit od nějakého profíka.Používám ho minimálně.Dodneska fotím na film.Mám Zenit 12,11 a Canon.Jak nafotím na ruce,tak to snad bude lepší.A když ne,tak mne doufám na dálku neukamenujete. Ale pokud mohu doporučit na podívání,tak se mrkněte na chrono24,prodává je tam nějaký muž z Německa,foto č.2 a 3.Nádhera,ostatní děs jako já.Ciferník.Jen si myslím,že to není origoš,úplně jině tlačítka chronografu a korunka,takto to vůbec nedělají,ale jde jen o foto,víc mne nezajímá.Jinak díky,nevadí mi kritika,pokud je pravdivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Ahoj kolegáčci,takže ty slíbené fotečky Xemexů na ruce.Jestli to bude velký jako kráva,tak pardon.Prostě digi není moje parketa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Diky. Jsou to fakt nevsedni hodinky. A fotky jsou tentokrat v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Nějak to blbne,ale snad to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Nooo vidíš, čo urobí normálna fotka na dennom svetle. Aké pekné hodinky sa z nich vykľuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Nooo vidíš, čo urobí normálna fotka na dennom svetle. Aké pekné hodinky sa z nich vykľuli. To vidím,vypadá to fakt dobře,kontroluji to a líbí se mi foto.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se