Přejít na obsah

Servis Zenith a jejich prodejnost

ToF

Doporučené příspěvky

Tak objednáno:

http://www.zenith-watches.com/en/#/collection/flow/3/9/58

Cena ?4640 + ?50 pošta.

Zaplacená záloha na lex-watches.com, Zenithky ale na jejich stránkách nehledejte, musíte se na ně zeptat. Uvidíme jak dlouho bude dodání trvat, přeci jen to neni jejich hlavní artikl. Na watchdeal.de je maj o ?40 eur levnější (nedávno u nich o něco zvýšily trochu cenu, bohužel) ale rozhodnul sem se pro Lex. Nějak tam prostě na mě působily líp, WD má navíc často u popisů fotku z jinýho modelu, maji tam fakt hodně chyb, a navíc dodací lhůta 3-6 týdnů taky nic moc. No ale uvidíme jak rychle je teda sežene Lex...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Hodinky mám asi týden, akorát sem se zatim nedostal k tomu abych sem dal pár fotek. Hned jak bude čas tak to udělám. Původně mělo dodání trvat asi 5 týdnů ale nakonec je poslali o něco dřív, takže sem čekal i s poštou ani ne měsíc. Jsou opravdu krásný, ale to sem věděl už před tim ;) Snad jen to seřizování je trochu zvláštní kvůli non-hacking strojku a na řemínku bych docela uvítal jinou sponu - je tam trnová a podle mě to ten řemínek docela ničí, ale asi je to o zvyku.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Mel bych dotaz. V pripade, ze bych chtel na Zenith Defy sundat tah, abych jej vymenil za kozeny pasek, je nutne pri sundavani kovoveho tahu odsroubovat i dynko?

Me se to zda jako blbost, ale ted to resi jeden kolega, kteremu hodinar rekl, ze to prave nutne je. Ma nekdo s timto zkusenosti? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...