ToF Odesláno 11. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Tak objednáno: http://www.zenith-watches.com/en/#/collection/flow/3/9/58 Cena ?4640 + ?50 pošta. Zaplacená záloha na lex-watches.com, Zenithky ale na jejich stránkách nehledejte, musíte se na ně zeptat. Uvidíme jak dlouho bude dodání trvat, přeci jen to neni jejich hlavní artikl. Na watchdeal.de je maj o ?40 eur levnější (nedávno u nich o něco zvýšily trochu cenu, bohužel) ale rozhodnul sem se pro Lex. Nějak tam prostě na mě působily líp, WD má navíc často u popisů fotku z jinýho modelu, maji tam fakt hodně chyb, a navíc dodací lhůta 3-6 týdnů taky nic moc. No ale uvidíme jak rychle je teda sežene Lex... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 No jak řikám, moc mi to tady teda nikdo neulehčujete No Ty nám taky ne, s těma hrubkama.. Ale hodinky ať sloužej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToF Odesláno 11. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 No a to sem se fakt snažil Už sem si nějak odvyknul psát česky. Každopádně dám vědět až hodinky budu mít v "chlubícím" vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Jak to dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToF Odesláno 22. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Hodinky mám asi týden, akorát sem se zatim nedostal k tomu abych sem dal pár fotek. Hned jak bude čas tak to udělám. Původně mělo dodání trvat asi 5 týdnů ale nakonec je poslali o něco dřív, takže sem čekal i s poštou ani ne měsíc. Jsou opravdu krásný, ale to sem věděl už před tim Snad jen to seřizování je trochu zvláštní kvůli non-hacking strojku a na řemínku bych docela uvítal jinou sponu - je tam trnová a podle mě to ten řemínek docela ničí, ale asi je to o zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Gratulace!!!Na seřizování si zvykneš, je třeba seřizovat, když nejsou plně natažené, korunkou se vteřinovka pak snadno zastaví a podrží. - Mně se to mluví, mám atyp - manuální nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Mel bych dotaz. V pripade, ze bych chtel na Zenith Defy sundat tah, abych jej vymenil za kozeny pasek, je nutne pri sundavani kovoveho tahu odsroubovat i dynko?Me se to zda jako blbost, ale ted to resi jeden kolega, kteremu hodinar rekl, ze to prave nutne je. Ma nekdo s timto zkusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 měl jsem defy, ale neuvědomuju si, že by to tam bylo řešené tak nešikovně.... respektive jsem přesvědčený, že se sundávat nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se