Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkuste prosím vyšmátrat v paměti modely všech možných výrobců s korunkami na 2 a 4 viz LLD a Memovox. Vim o Wittnauer, což jsou v podstatě Longines, pak nějaký rusko, ale zajímá mě, co vše trh nabízí. Možná bych si i nějaký pořídil, ale fakt jenom možná, proto to nedávám do poraďte s koupí...

post-8501-022319800 1333815382.jpg

post-8501-047192700 1333815398.jpg

Odesláno

Jirko, GAZ sem měl, je to ale rusko, někde je moje galerie, nechce se mi to hledat... Přesnost v poho, zpracovani... no udělal bych jinak dlouhé ručky, vydržely mi měsíc a to jen díky tomu, že jsem byl mimo CZE... Longíny jsem viděl naživo na srazu v Pze a jsou velmi velmi povedené...

Odesláno

Jirko, GAZ sem měl, je to ale rusko, někde je moje galerie, nechce se mi to hledat... Přesnost v poho, zpracovani... no udělal bych jinak dlouhé ručky, vydržely mi měsíc a to jen díky tomu, že jsem byl mimo CZE... Longíny jsem viděl naživo na srazu v Pze a jsou velmi velmi povedené...

Longiny jsem měl taky v ruce. Moc hezký hodinky, dlouho jsem byl zamilovanej. No a právě že to furt hryže.

Ak môžu byť aj vintage potápky, tak to bude dlhé vlákno. V servise mám momentálne hneď dvoje.

Samozřejmě že můžou bejt i vintage potápky. Jediný omezení jsou 2 korunky na jedný straně.
Odesláno (upraveno)

Nějaké DOXA ?

P.S. Nic lepšího než LLD stejně Jirko nenajdeš !!! ;)

:punk: Doxa rulez... Byly to moje první Swiss made hodinky, dostal jsem je od dědy... Upraveno uživatelem funf5
Odesláno (upraveno)

Longiny jsem měl taky v ruce. Moc hezký hodinky, dlouho jsem byl zamilovanej. No a právě že to furt hryže.

Samozřejmě že můžou bejt i vintage potápky. Jediný omezení jsou 2 korunky na jedný straně.

Tak jestli vintage, king budeš s Enicar ! (modelů s korunkou na 2 a 4 bylo u Enicar víc)

post-7085-069249100 1333822385.jpg post-7085-002502300 1333822472.jpg

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...