Horhe Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Zkuste prosím vyšmátrat v paměti modely všech možných výrobců s korunkami na 2 a 4 viz LLD a Memovox. Vim o Wittnauer, což jsou v podstatě Longines, pak nějaký rusko, ale zajímá mě, co vše trh nabízí. Možná bych si i nějaký pořídil, ale fakt jenom možná, proto to nedávám do poraďte s koupí...
Horhe Odesláno 7. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) sect: No jasně, z těch teču Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem Horhe
funf5 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Jirko, GAZ sem měl, je to ale rusko, někde je moje galerie, nechce se mi to hledat... Přesnost v poho, zpracovani... no udělal bych jinak dlouhé ručky, vydržely mi měsíc a to jen díky tomu, že jsem byl mimo CZE... Longíny jsem viděl naživo na srazu v Pze a jsou velmi velmi povedené...
Adam99 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) MIDO All Dial Diver M8370.4.58.9 , Schaumburg AQM III, OCEAN7, Glycine, Prometheus Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem Adam99
Horhe Odesláno 7. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 MIDO All Dial Diver M8370.4.58.9 , Schaumburg AQM III, OCEAN7, Glycine, Prometheus Teda ty Schaumburg jsou parádní. Škoda tý velikosti, kdyby měly 42mm, tak ideál.
railmaster Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Ak môžu byť aj vintage potápky, tak to bude dlhé vlákno. V servise mám momentálne hneď dvoje.
Horhe Odesláno 7. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Jirko, GAZ sem měl, je to ale rusko, někde je moje galerie, nechce se mi to hledat... Přesnost v poho, zpracovani... no udělal bych jinak dlouhé ručky, vydržely mi měsíc a to jen díky tomu, že jsem byl mimo CZE... Longíny jsem viděl naživo na srazu v Pze a jsou velmi velmi povedené... Longiny jsem měl taky v ruce. Moc hezký hodinky, dlouho jsem byl zamilovanej. No a právě že to furt hryže. Ak môžu byť aj vintage potápky, tak to bude dlhé vlákno. V servise mám momentálne hneď dvoje. Samozřejmě že můžou bejt i vintage potápky. Jediný omezení jsou 2 korunky na jedný straně.
MarcelG Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 jeden z mých hodinkových favoritů s tímto uložením korunek :-)
quest987 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) Halios Laguna Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem quest987
honza71 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) Nějaké DOXA ? P.S. Nic lepšího než LLD stejně Jirko nenajdeš !!! Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem honza71
Lukas Havran Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Jeste orisky, starsi kolekce predevsim
funf5 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) Nějaké DOXA ? P.S. Nic lepšího než LLD stejně Jirko nenajdeš !!! Doxa rulez... Byly to moje první Swiss made hodinky, dostal jsem je od dědy... Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem funf5
honza71 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) Longiny jsem měl taky v ruce. Moc hezký hodinky, dlouho jsem byl zamilovanej. No a právě že to furt hryže. Samozřejmě že můžou bejt i vintage potápky. Jediný omezení jsou 2 korunky na jedný straně. Tak jestli vintage, king budeš s Enicar ! (modelů s korunkou na 2 a 4 bylo u Enicar víc) Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem honza71
StanoBare Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Bremont predsa nemôže chýbať. foto: gearpatrol.com, wus member johnnyT
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se