Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podelim sa a dam sem nejake tie fotky.Snazil som sa to nejako odfotit.Povod skrabnutia je o keramicke kachlicky.Presne hrana kachliciek.Hodinky pri naraze boli na ruke. :)

post-3948-031127000 1334139464.jpg

post-3948-008875200 1334139504.jpg

post-3948-001431700 1334139544.jpg

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Normálka, po delším nošení mám na pouzdrech to samé... Každý zářez je s příběhem a pokud není úplně likvidační nebo ohyzdný, dá se s tím žít. Člověku to připomíná, že hodinky nejsou nesmrtelné...

Odesláno

Člověku to připomíná, že hodinky nejsou nesmrtelné...

Někdy má na fóru člověk dojem, že Damasko jsou :D

ale kachlička je silný kalibr, uznávám.

Odesláno

Som rad za reakcie.Rana to bola stredna.Vlastne zacalo to udrenim a potom skrabnutie po celom okraji kachlicky.Priznam sa,ze som necakal mozne poskodenie.Ved preto som si ich kupoval.Super tvrde puzdro :worried_anim:.Pri obycajnom puzdre by to mohlo dopadnut aj horsie.

Odesláno

Alda. Ten tukane neberiem tragicky.To o tom ,ze som to necakal beriem obrazne.Ta kachlicka ma ovela vecsiu tvrdost to chapem.Podla situacie to puzdro zabojovalo super.Pri obycajnej oceli by to bolo uplne ine.Esre koniec kachlicky bol odstiepnuty.Prakticky ten odstiepnuty roh sposobil ten skrabanec.Takze Damasko forever :notworthy:

Odesláno

No musela to být docela síla, i safír má ozobanou hranu. Ale kachle jsou holt tvdré.

Já si na neporušenosti pouzdra dost zakládám a vykazuju známky chorobné opatrnosti, ale občas tomu prostě nejde zabránit.

Moje Damaska jsou stále jako nové, a to je nosím denně a furt a jsou jako nové. Ta nabídka repase škrábance u Konráda je zajímavá, to bych zkusil.

Odesláno

No musela to být docela síla, i safír má ozobanou hranu. Ale kachle jsou holt tvdré.

Já si na neporušenosti pouzdra dost zakládám a vykazuju známky chorobné opatrnosti, ale občas tomu prostě nejde zabránit.

Moje Damaska jsou stále jako nové, a to je nosím denně a furt a jsou jako nové. Ta nabídka repase škrábance u Konráda je zajímavá, to bych zkusil.

To skrabnutie je volnym okom az tak nevidno.Pri odraze svetla si ho clovek vsimne.V reale sa to podoba skor prelesteniu.Fotka je dost priblizena.Taze spokojnost.
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...